Ha nagyon beüt a krach, hova lépjek le?
Valahová Délkelet-Ázsiába. Holtbiztos pont persze nincs, ha nagyon akarnak, bárhol elkaphatnak, de arrafelé elég gond van anélkül is, hogy utánad kajtatnának.
Másik ötletem még a folyamatos vándorlás - sehol ne tölts túl hosszú, néhány hónapnál hosszabb időt.
Nem bűncselekmény elől menekülésre gondoltam, hanem elsősorban bedőlt adósságok. Ez csak egy feltételezés. Tegyük fel, van egy lakásod, bedől a hitel durván (320 ft frank, stb), a lakásod ugyan odaadod a banknak, de az még akar tőled lóvét.
Izgalmas a folyamatos vándorlás is, bár kérdés lehet-e pénz nélkül élni.
Persze kell vészterv. Ha angol perfekt infós szakma akkor ajánlom az államokat vagy kanadát esetleg még máltát. Első kettőbe bejutni felér egy lóttóval a zöldkártya miatt. Ugye volt egy lehetőségünk de a "Tezsvírek" elcseszték.
Amúgy szerintem ha valóban szeretnénk megmenteni az országunkat az eltűnéstől összekéne fogni dolgozni és (KÉPLETESEN) kifüstölni a sok debilt a parlamentből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!