Mi a véleményetek erről a bőröndről?
Figyelt kérdés
Most akciós bőrönd.
Van belőle nagyobb is.
55, 65 cm-s. Sajna mélységet, szélességet nem írtak.
Mekkora bőrönd kell 1 1 hetes nyaraláshoz?
2011. máj. 26. 11:02
1/6 anonim válasza:
Hát nekem ennél nagyobb!:))
Egyébként jól néz ki, de egy hétre nekem kicsi!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. Szerinted mekkorát kell venni?
2011. máj. 26. 11:55
3/6 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ne vedd meg, nagyon gagyinak tűnik. Mi is megnéztük itt még korábban, de gyatrák. Én azt mondom, inkább vegyél egy picit drágábbat ami kitart tovább.
Vaterán nézz szét!
Egyébként ez a kicsi bőrönd, nem lesz elég!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is.
Csak nem tudom mekkorát érdemes venni, tudnátok segíteni?
(Eddig egy nagyon nagy utazótáskával mentünk ketten, az is guruló, csak mikor 2x repülővel mentünk megszívtuk a súly miatt. Ezért szeretnénk külön bőröndöt.)
2011. máj. 26. 12:07
5/6 anonim válasza:
Méretnek szerintem ez jó. Csak komolyabbat érdemes venni. Vagy egy nagy bőrönd, ami 70 cm magas. Abba ketten is pakolhattok, 32 kg a megengedett feladott poggyászként. Vaterán vettem én is és nagyon jó.
6/6 A kérdező kommentje:
2 bőröndöt vennénk. Egy nagyon nagy gurulós sporttáskánk van. Csak azzal beszívtuk visszafele a repülőtéren. 2-őnk cucca volt, de 1 személynek számították, vennünk kellett méregdrágán egy táskát és átpakolni bele vmennyi holmit.
2011. máj. 27. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!