Sok negatív dolgot halottam erről, de pozitívat is. Szerintetek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Barátommal úgy döntöttünk, hogy jövőév elején megyünk ki külföldre dolgozni. Régóta tanulunk angolt de a tudásunk még 50%os sincs. Természetesen addig belehúzunk és tanulunk. De találtunk egy hírdetést, ahol azt írják nem kell angol nyelvtudás. Mi a véleményetek róla? Itt a link: [link] 2010. júl. 25. 15:01
1/8 anonim válasza:
Dehogynem,nyelvtudás mindenhova kell,NEHOGY ÁTENGEDJÉTEK MAGATOKAT VÁGNI!
Sok szerencsét!:)
2/8 anonim válasza:
persze és akkor a hölgyek és párok fognak takarítani, sima pasik viszont ezt nem tehetik... ez a hirdetés kamu! inkább menjetek ki először az útilapuval, és ha megtanultatok angolul és egy kicsit kiismertétek magatokat, akkor vágjatok bele egy dolgozós angliai útba
4/8 anonim válasza:
Kapásbó van egy nagy hiba.
Home Office. Én itt élek, és tudom, hogy azt nem osztogatják csak úgy. Minimum 3 hónap, amíg megkapod, de csak ha bejelentett munkád van. És azt akkor adják, ha hosszútávra mész ki, ráadásul személyes elbeszélgetés alapján, amihez angol kell.
5/8 anonim válasza:
Én se vállalnám be. Túl szép, hogy igaz legyen.
6/8 anonim válasza:
Nekem az a leggyanusabb, hogy nem valaszolnak emailokra - az ilyen ajánlatok a legtöbbször nem azok, aminek látszanak, vagy legala´bb is valami nagy disznóság van vele.
7/8 anonim válasza:
Nem hivtatok fel a szamot, mit mondanak? Kicsit hihetetlen az ajanlat, de nem lehetetlen.
8/8 anonim válasza:
,,aki mer az nyer" na hát ez ide nem igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!