Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Sok negatív dolgot halottam...

Sok negatív dolgot halottam erről, de pozitívat is. Szerintetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Barátommal úgy döntöttünk, hogy jövőév elején megyünk ki külföldre dolgozni. Régóta tanulunk angolt de a tudásunk még 50%os sincs. Természetesen addig belehúzunk és tanulunk. De találtunk egy hírdetést, ahol azt írják nem kell angol nyelvtudás. Mi a véleményetek róla? Itt a link: [link]
2010. júl. 25. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Dehogynem,nyelvtudás mindenhova kell,NEHOGY ÁTENGEDJÉTEK MAGATOKAT VÁGNI!

Sok szerencsét!:)

2010. júl. 25. 15:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
persze és akkor a hölgyek és párok fognak takarítani, sima pasik viszont ezt nem tehetik... ez a hirdetés kamu! inkább menjetek ki először az útilapuval, és ha megtanultatok angolul és egy kicsit kiismertétek magatokat, akkor vágjatok bele egy dolgozós angliai útba
2010. júl. 25. 15:39
 3/8 anonim válasza:
100%
Mese habbal
2010. júl. 25. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Kapásbó van egy nagy hiba.

Home Office. Én itt élek, és tudom, hogy azt nem osztogatják csak úgy. Minimum 3 hónap, amíg megkapod, de csak ha bejelentett munkád van. És azt akkor adják, ha hosszútávra mész ki, ráadásul személyes elbeszélgetés alapján, amihez angol kell.

2010. júl. 25. 16:07
 5/8 anonim válasza:
Én se vállalnám be. Túl szép, hogy igaz legyen.
2010. júl. 25. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a leggyanusabb, hogy nem valaszolnak emailokra - az ilyen ajánlatok a legtöbbször nem azok, aminek látszanak, vagy legala´bb is valami nagy disznóság van vele.
2010. júl. 25. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem hivtatok fel a szamot, mit mondanak? Kicsit hihetetlen az ajanlat, de nem lehetetlen.
2010. júl. 26. 15:10
 8/8 anonim válasza:
,,aki mer az nyer" na hát ez ide nem igaz...
2010. okt. 20. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!