Utazik valaki Németországba húsüzemi munkára a Respect Gold Kft-n keresztül? Tapasztalatokat, hasznos infókat várok!
Jun. 15??? Mi is próbáltuk hívni őket, az egyik számon egy asszony vette fel, és azt mondta, hogy az ügyvezető Németországban van most. Tőlünk se kértek pénzt. Én csak annyit tudok, hogy több részletben mennek ki az emberek, első körben 60 ember megy, és lehet, hogy az első 60 ember most hétvégén utazik, bár sms-t még nem kaptunk, pedig azt mondták, hogy mindenkit ki fognak értesíteni sms-ben. Elvileg jún. 1-től vagyunk felvéve, nekik is az lenne az érdekük szerintem, hogy minél előbb kezdhessünk, ha már egyszer felvettek minket...nem értem a dolgot, egyébként szerintem elég kezdők a munkaközvetítésben, meg kitudja mennyi tárgyalni való van a németekkel is, igzából nem kéne mindenkiről a legrosszabbat feltételezni, csak sajnos már én sem bízom senkiben. Csak akkor nyugszom meg, ha megkapom az első fizetést, és annyit, amennyit ígértek...
Arról nem tudtam, hogy nyers húst kell majd csomagolni, bár mindegy, csak ne legyen rohadt:)
Szerintem nem kell félni, ha már egyszer fölvett, akkor biztos megyünk vmikor, úgyis szólni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!