Mért nem lehet folyadékot fel vinni a repülőre?
Azert nem lehet, mert evekkel ezelott valami okos megprobalt folyekony robbanoszert felvinni egy gepre.
Legalabbis a media ezzel etet minekt, hiszen nem tudhatjuk pontosan. En legalabbis nem voltam ott, amikor ez megtortent. Egyszercsak bejelentettek, hogy mostantol nem viheted magaddal az uccsid.
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:40
Te is sok filmet nezel ugye? De nem eleget, mert akkor tudnad, hogy az angolok sokkal paranoiasabbak. Jartal mar Londonban? Eszrevetted hany kamera van a varosban? Az UK-ban tobb mint 4.2 millio! kamera van, ami azt jelenti, hogy jut egy kamera minden 14. lakosra.
Az usaban ennyire durva big-brother-kedest nem talalsz. En legalabbis nem talalok :)
Kényalatlen de megéri. És nem csak bomba lehet benne, de szesz is (nem hiszem, hogy pártolnál egy részeget a repülőn).
Amúgy meg: ha egy repülő egy nagyváros felett robban fel, nem csak a repülő utasai fognak meghalni. (gyerekek, csecsemők, szülők, osztálytársak, talán hírességek...)
"Szerintem ennyi áldozatot megérne az, hogy cserébe a többieknek a reptéren ne kelljen annyit sz*pni a becsekkoláskor."
Szerintem is, de csak akkor ha te utazol a gépen a degenerált anyáddal aki a világrakulelt és aztán nem vágott a falhoz, aapáddal, aki képtelen volt egy normális gyereket csinálni, testvéred társaságában aki nyilván ugyanolyan kotonszökevény retard mint te vagy!
Ne mondja már nekem senki, hogy 2020-ban nem tudják a biztonsági szolgálatok megállapítani egy folyadékról, hogy az sima víz-e vagy robbanásveszélyes anyag?
Ez csak a lehúzás miatt van, hogy ott vedd meg 5-ször annyiért.
Egyébként is, hogy van az, hogy egy koncertre az ember bevihet a hátitáskájában ellenőrzés nélkül egy félautomata fegyvert, vagyis semmilyen ellenőrzés nem történik, de a repülőn a körömvágó csipeszt is fegyvernek minősítik? Mintha az elnököt kéne védeni, olyan szintű korlátozások vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!