Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Meglepetés utazást hogyan...

Meglepetés utazást hogyan szervezzek, ha orvosi fém van a lábában?

Figyelt kérdés
Igazából arra lennék kíváncs, hogy ha a páromnak a születésnapjára szeretnék megszervezni egy meglepetés olaszországi utazást, de neki a egy baleset miatt orvosi fém van a combjában, milyen iratokat kell beszereznem ahhoz, hogy a reptéren ne legyen semmi, gondunk, átjussunk a fémdetektoros kapun?
2011. febr. 25. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Apukámnak is van fém a lábában és semmi gond nem volt vele reptéren. Szerintem nem csinált semmit ez ügyben. De kíváncsi vagyok a többi válaszra is.
2011. febr. 25. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos van a párodnak olyan orvosi lelete amiben le van írva,hogy fém van a combjában.Elég ha azt viszitek biztos ami biztos alapon..(hátha kérik) De igazából nem hiszem hogy gond lenne.Mert ha be csipog akkor elmondja,hogy fém van benne egy műtét miatt..Ha kérik meg is tudja mutatni a műtéti heget..De ha nagyon parázol akkor kérj az orvostól egy igazolást...

Én csak azt tudom,hogy ha valaki pacemakerrel utazik,na annak rögtön szólni kell,így vele kivételt tesznek és nem kell átmennie a fém ajtón..

2011. febr. 25. 15:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, már csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon le kell e fordíttatnom az orvosi igazolást angolra/olaszra, hogy a kinti reptéren is értsenek belőle valamit?
2011. febr. 25. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Angol szerintem elég lesz. Én is tele vagyok fémmel, de írattam egy angol nyelvű orvosi igazolást, hogy ne kelljen millió papírt vinni.
2011. márc. 7. 18:07
 5/5 anonim válasza:
De nehogy hivatalos fordításra költs, nem ér annyit az egész. Ferihegyen úgyis tudnak magyarul, ha pedig Olaszországban becsipog a masina, akkor megmondjátok konyhanyelven, hogy fém van a lábában: nem tudok jól olaszul, de annyit tudok, hogy "baleset, műtét, fém, láb". :)
2011. márc. 14. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!