Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Miket vigyek egy ilyen útra?

Miket vigyek egy ilyen útra?

Figyelt kérdés

Márciusban mi,az angolosok az osztályból elutazunk Londonba repülővel,de én nem tudom,hogy miket kéne vigyek.Amióta az eszemet tudom,repülővel mentünk nyaralni,de ez most más,mert eddig mindig ott volt anya,nála voltak a papírok,a kaja,minden.De most Ő itthon marad és egyedül megyek...vagyis jönnek tanárok is,de mégsem adhatom nekik oda a cuccom,h "Tessék,vigyázzanak rá!".

Írtam egy listát,hogy mit vinnék el másfél hétre:

-4 farmer nadrág

-kb.9 póló

-5 melltartó

-10 bugyi

-kb 8 pár zokni

-2 pulcsi

-3 kardigán

-1 hálóing

-1 pizsama

-1 balettcipő

-2 DC cipő(ez a 2 az,ami nem töri fel a lábam xD)

-hajsimító

-iPod

-telefon

-netbook(bár ez még nem biztos)

-sminkcuccok(szemhéjpúder,szempillaspirál,púder,alapozó,szájfény)

-töltők(telefonhoz,iPodhoz)

-kistükör

-tusfürdő

-sampon

-hajszárító

-testápoló

-fogkefe,fogkrém

-fényképező

150000 költőpénzt viszek(családtól kapok 100-at,nekem van félre téve 50),sztem ez elég lesz.

Azt mondták,hogy kaját ott fogunk kapni,de én elég válogatós vagyok,szóval még lehet,hogy ott keresni kell valami éttermet is.Mosni is fognak.

14/L

2011. febr. 23. 18:13
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy viszek még pár ruhát,de szerintem ahhoz még hideg van ott,nem?
2011. febr. 23. 18:14
 2/14 sz12 válasza:

esetleg 1 törölközőt( ki tudja h a szálláson milyet adnak)

esernyőt szerintem.

most hirtelen más nem jut eszembe:)

Jó szórakozást:)

2011. febr. 23. 18:47
 3/14 A kérdező kommentje:
Esernyőre is gondoltam,csak nem tudom,hogy olyan nagyobban kéne vigyek a bőröndben vagy kisebbet,ami összenyomható....
2011. febr. 23. 18:48
 4/14 zolka50 ***** válasza:
Nem ártana tudni, mennyi időre mentek, és hol lesz a szállásotok, mert pl. a hajszárító valószínűleg fölösleges. Mennyire vagy fázós? 12-15 fokban azért a dzseki jót tesz. Hogy állsz a papuccsal? Ez megint a szállástól függ. Valószínűleg tükör is lesz. Mennyire akarsz ismereteket szerezni? Esetleg egy útikönyv, térkép? Rengeteg dolog függ a körülményektől és a céljaidtól.
2011. febr. 23. 19:45
 5/14 sz12 válasza:
sztem összecsukhatósat. a másik túl nagy:S
2011. febr. 23. 20:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem másfél hétre vihetsz 2 törülközőt is, egy nagyot meg egy kicsit. Szerintem netbookot ne vigyél, úgysem a neten akarsz lógni a szálláson (gondolom) hanem körül akarsz nézni. Emailt meg netkávíézóban is lehet ill. nem tudom milyen a telód.

Én hálóinget+pizsit nem vinnék, csak az egyiket.

Vigyél egy övtáskát is ha van, az értékeidet+pénzt+iratokat mindig ebben hordd magadnál, ne hagyd a szálláson (ha nincs övtáska, olyant vigyél, amit nem kényelmetlen cipelni, nem nagy, de az előzőeken kívül belefér egy üveg víz meg vmi szendvics városnézéshez.)

Sminklemosó+fültisztító+vattakorong.

Gyógyszereket rakass össze anyukáddal (fájdalomcsill., lázcsill., Fenistil, allaergia, ami neked kell).

Evőeszköz (kiskés legyen a csomagban (ne a kézipoggyászban), amivel lehet rendesen vágni)

Körömreszelő, körömcsipesz v. olló.

2011. febr. 23. 20:54
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Te most ki akarsz költözni vagy másfél hétre kirándulni mégy? Ne haragudj de ezeknek a cuccoknak a felét rögtön ki kéne szortírozni, óriási koffer kell ennyi cuccnak, ahogy írtad is ezt majd nem bízhatod rá senkire: neked kell cipelned. Hajsimító, testápoló, netbook, ipod, kistükör, 3 pár cipő?! Felsleges, de mindegy, nem ez volt a kérdés. Vigyél inkább valamit amivel a barátaiddal le tudjátok foglalni az út alatt magatok, például magyarkártya vagy ilyesmi. Legyen egy kis térképed is a szállásról és környékéről, egy kis adag sebtapasz, aszpirin/dedalon vagy egyéb gyógyszer ha allergiás vagy valamire. Esetleg még egy fémpoharat/bögrét rakhatsz el hogy ne minden helyzetben azt keljen keresgélni hogy hol adnak múanyagot meg hogy ki ivott bele kinek az üvegébe.
2011. febr. 23. 21:20
 8/14 anonim válasza:
én ugy csinálnám,h az osztálytársaimmal megbeszélném,h pl én vinnék hajszáritott,másik hozzzon simitott,meg ilyesmiket elosztanék amik nem személyessek.
2011. febr. 23. 21:22
 9/14 A kérdező kommentje:
Jól akarok kinézni,mert jön az a srác a másik osztályból,aki nagyon tetszik,szóval még sem mehetek melegítőben...
2011. febr. 23. 22:03
 10/14 A kérdező kommentje:

Egyébként azért kell 3 pár cipő,mert nem ha az egyik nem menne az éppen adott szerelésemhez,akkor legyen mást felvegyek.Hajsimító azért kell,mert a hajamat mindennap simítom.Az iPodom nélkül soha,sehova nem megyek.Testápoló nélkül nagyon száraz a bőröm és olyankor nagyon viszket :S .

A netbookot pedig még nem biztos,hogy viszem,de nagy rá az esély.

2011. febr. 23. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!