Mikortól van külföldön utószezon?
Figyelt kérdés
Gondolom mindenhol más, csak úgy átlagban...2011. jan. 7. 12:23
1/8 anonim válasza:
Ha a nyaralásra gondolsz, akkor aug.15-20. utáni időszak számít utószezonnak.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, nyaralásra gondoltam. Nem csak augusztus végétől, szeptember elejétől? Augusztus közepe nekem kicsit korainak tűnik, akkor még javában nyár van.
2011. jan. 7. 20:17
3/8 anonim válasza:
Ha meg is magyarázod, akkor minek tetted fel a kérdést?
4/8 anonim válasza:
A külföld, az egy elég nagy ország ám!
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő! Ha érdemleges választ úgysem tudtok adni egy kérdésre, minek jöttök fel erre az oldalra? Bénák.
2011. jan. 12. 17:47
6/8 anonim válasza:
Csak arra várunk, hogy valaki értelmes kérdést tegyen fel. Jellemzést meg nem kértünk és mi sem jellemeztük a kérdésedet. Egyébként csak egyféleképpen lehet pontosan megmondani - Főszezon után - mivel pontosabban nem voltál képes leírni, hogy tengerparti ország, síterep, vagy afrikai szafari a kérdés tárgya. Gondold végig és ezután várok legalább egy bocsánatkérést a "bénák"-ért.
7/8 anonim válasza:
Az utolsónak teljesen igaza van...
Felteszel egy tök éretelmetlen kérdést aminek se füle se farka és még neked áll feljebb ha kikotanak, na menj nyaralni melegebb éghajlatra és utószezoban!
8/8 anonim válasza:
hát szerintem junisus még elő szezon ausztus vége meg utó szezon de nem biztos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!