Szeretnék szerencsét próbálni külföldön, ki vállalná be? 20/L
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:47
és mennyi idős vagy és hol laksz ? Igazából nem valami nagyon komoly munkát szeretnék,ahova nézik hogy milyen iskolát végeztem... és különben is sokan mennek ki úgy hogy halasztanak...szóval ettől nem félek :)
A rokonok larnakától laknak fél órára, és ők is takarítóként kezdték 5 éve, és most nem rég már saját házat vettek maguknak nem messze a tenger parttól. és ők is a nulláról indultak ugyanis még angolul sem tudtak nagyon. és sikerült nekik ! :)
22:47-es vagyok
e
22 éves vagyok, pesti. te? igen, mondjuk mindenképp szerencsésebb ha be vagy biztosítva, pl rokonok...vagy suli, én felvételiztem idén máshova, mert nem jött be ez a szak, de rögtön halasztok majd egy évet, hogy addig is valamit kezdjek magammal lehetőleg külföldön, mégis könnyebb azzal a tudattal, hogy utána folytathatod a tsulit...:) én az au-pairkedésre gondoltam, mert ott fizet mindent a család :D és ugye új kultúra, egy másik nyelv...de a te ötleted is érdekes, viszont milyen munkára gondoltál? mert komolyabb végzettség nélkül lehet, hogy marad tényleg a takarítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!