Érdemes magasabb kategóriájú jegyet venni repülőn?
Figyelt kérdés
Amerikába szeretnék utazni. Nem szeretnék nyomorogni több órán keresztül a zsúfolt turistaosztályon, viszont a business class nagyon drága... Valószínűleg Austrian Airlines vagy British Airlines lesz.
Tapasztalatok?
2011. jan. 2. 16:22
1/5 anonim válasza:
Ezeken a járatokon érdmes. kisgépeken viszont nem. Repültem Condorral Jamaikára és ott az eggyel nagyobb kategória pont olyan kicsi hely volt mint a tíurista részen.
Malév is ugyan ilyen.
èn csak Condoron nyomorogtam eddig, BA-zel már többször mentem Amerikába is de ott nem nyomorogtam túrista osztályon.
Kérdés megengedheted-e. BA-n én nem vennék csak ha igazán megengehetem akkor nagyobb kategóriás jegyet. a többin meg azért mert nincs külömbség.
2/5 anonim válasza:
Igen, hosszú utakon érdemes ha ki tudod fizetni, Európán belül felesleges.
3/5 anonim válasza:
Ismerősöm a vészkijárat mellé szokta kérni a jegyet, mert ott nagyobb hely van a lábának, ki tudja rendesen nyújtani (mert több, mint 180cm magas a csaj és ő tényleg nyomorog, mondta, h egész elzsibbad a lábfeje, alig tudja mozgatni egy ilyen úton)
4/5 anonim válasza:
Érdemes a hosszú távú utak nagyon fárasztóak idegileg is, ha van rá plusz 30-40 ezer forintod akkor mindenképpen. Austrian és BA is jó, de különben nem Airlines, hanem Airways a British.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, én is rájöttem :-)
2011. jan. 17. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!