Kb. mennyi pénzből lehetne összehozni egy 2 hetes New York városlátogatást, minimális kategóriájú szállással és étkezéssel, viszont minden fontosabb látnivaló megnézésével?
Hát én már maraha régen voltam, de arra emlékszem minden olyan olcsó volt. A közlekedés kaja.
Szállás ha jó akkor menj hostelbe. ez kimondottan diák szállások, többen egy szobában közös fürdö stb... de ha neked ez megfelel az nem rossz. Keress a neten new york hostel címszavakra és ott meglátod a szállás árát.
a belépök már annyira nem olcsók, de ha fogsz egy utikönyvet és kinézed kb mit akarsz megnézni, akkor a neten mindennek van honlapja rákeresel és meglátod a belépö árakat.
én imadtam new yorkot. akkor voltam még mikor a kéttorony állt, de lenyügözö volt és biztos az is maradt, habár jártam éltem /élek más nagyvárosokban is de new york még mindig a szivem csücske, de egy év ott élés azért elég volt.
kiutazni nem olcsó mulatság. a repjegy 100.000 felett lenne ez tuti. ha szerencséd van, akkor talán megfoghatsz egy 70-80ezrest is.
esetleg vonattal és hajóval, de az se lenne sokkal olcsóbb illetve ha mégis, akkor is maga az út több nap lenne.
Én ugyan nem New Yorkban élek, hanem Vegasban, de amikor hazalátogatok magyarországra akkor 180-ban van a repülőjegy (oda és vissza ár is benne van).
Valamennyivel drágábbak itt az ételek mint magyarországon, de nem sokkal.
Vegasban a szállás megfizethetetlen, ahogy hallottam New Yorkban is a sok turista miatt.
New York mellett közvetlen egy kisvárosban nem jó egy szállás? Ott jóval olcsóbb lenne.
hát 70-80-as repjegyet én még nem láttam..
min 110-el számolj.
Szállás kb 150 dollár/szoba, ezért ha többen mennétek sokat spórolhatnátok. vagy keress ilyen homestay-t, sokan adnak ki szobát, de nem mindig megbizható
kajára sztem 15-20 USD/nap minimum..
költőpénz.. min 300-500 USD
utasbiztosítás-- ezt nemtom
De jobban jársz ha keresel vmi csomagutat, ahol egy utazásiroda kedvezőbben adja a szállást és a repjegyet együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!