13 órás éjszakai vonatútra megéri hálókocsiba jegyet venni, vagy ülőhely is megteszi?
megéri
mi velencébe voltunk, bécsből indult és ott állt meg 10óra volt és éjszaka mentünk.
amúgy érdeklődj utána mert mi is 'megszívtuk' mert a hálókocsi annyiból áll hogy van reggeli hozzá, egy másik fajtánál van fürdőkabin rész.
az ülőhely pedig rendes ülés de meglehet csinálni ágynak is. de ahol veszitek a jegyet majd kérdezd meg
Szerintem ilyen hosszú úton nem szabad sajnálni a hálóhely díját.
Úgy látszik a második válaszoló még nem kényszerült egy helyben ücsörögni órákig.
Ilyen esetben több szempontot is érdemes figyelembe venni.
1, Milyen árbeli különbség van a kettő között?
2, Milyen szolgáltatást ad pluszban
3, Egyedól utazol-e vagy többen mentek?
4, Biztonságban tudhatod-e az értékeidet amíg alszol?
Szerintem ez az utolsó elég font.
A harmadik válaszolónak üzenem: én már utaztam három alkalommal is 26 órát Budapest - London viszonylatban, s ki lehet bírni.
azt is érdemes számításba venni, hogy mennyire kell kipihenten megérkezned, mit fogsz ott csinálni.
pl egy hetes rokonlátogatásnál, városnézésnél megteheted azt, hogy végigülöd az utat, senkinek sem okozol vele problémát, hogy az első nap kicsit fáradt leszel.
de pl egy üzleti úton, ahol megérkezés után rögtön dolgoznod kell, már érdemes hálókocsiba befektetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!