Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Kinek milyen tapasztalatai...

Kinek milyen tapasztalatai vannak Georgiából, Kutaisiből, Tibilisiből, Gudauriból és mikorról?

Figyelt kérdés
Én holnap megyek egy hétre ezekre a helyekre, és kíváncsi vagyok, hogy mire számíthatok, pláne egyedül, nőként...

márc. 19. 17:58
 1/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem teljesen egyedül leszek, remélem, végig, csak az elején, mert én Kutaisibe érkezem Magyarországról, azt is meg szeretném nézni kicsit, aztán egyedül átszelem az országot, hogy Tibilisiben talalkozzak az odaérkező barátnőmmel és kisfiával, azt a várost is megnézzük együtt tán, aztán együtt, hármasban menjünk föl a hegyekbe síelni és snowboardozni, ott bérelt cuccal.
márc. 19. 18:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Konkrétabb kérdéseim:

Mennyire kell készpénz és mennyire elfogadott a kártya pl.?

márc. 19. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kezdj azzal, hogy megtanulod leírni: Tbilisi.
márc. 19. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2017 októberében voltam voltam 2 hetet, Batumi, Mestia, Ushguli, Kutaisi és környéke ( Martvili-kanyon és Okatse-kanyon), Gori, Tbilisi, Kazbegi és Signagi volt meg. Fantasztikus ország, kár, hogy Svaneti-régióba nem mész. Akkoriban még többnyire kp volt nálam, de sztem ez azóta már változott. Kutaisi maga nem túl érdekes, Tbilisi annál inkább.
márc. 19. 21:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, tesómék voltak ott kb. tíz éve, ők is azt mondták, mint te, utolsó az utolsó mondatodban is.

Jöhetnek még válaszok.

márc. 19. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül nőként...megesznek a farkasok... Az meg hogy átszeled egyedül az országot, annyit tesz hogy Kutaisiben felülsz a buszra, Tbilisi-ben meg leszállsz róla.
márc. 20. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem kezdjük azzal, hogy mi magyarok Grúziának nevezzük az országot, ahova menni fogsz. És ezt nem én mondom, hanem az akadémikusok, tudod, akik erre tették fel az életüket és legalább 10 évvel tovább jártak iskolába...

Ne legyünk smittpalik és büdös fideszparasztok...

Egyébként tényleg fantasztikus európai ország, (látjátok, fideszparasztok?)... és mind Tbiliszi, (mi magyarok így irjuk), mind Kutaisi klassz hely. Ha már ezeket kérdezted.

kártyát természetesen mindenütt elfogadnak, ahogy pl alap a BOLT taxi (ugye fideszparasztok? azt sem tudjátok, mi az), remekül építkeznek és ha elfogadsz még egy tanácsot, Batumit nézed meg inkább Kutaisi helyett...

márc. 20. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!