Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Egy bécsi kirándulójegy a...

Egy bécsi kirándulójegy a MÁV-nál mekkora méretű?

Figyelt kérdés
Holnap szeretnék venni, de ha csak akkora mint egy sima menetjegy, akkor az a zsebemben is elfér, de ha mondjuk egy nagyobb lap, akkor annak már érdemes vinni szatyrot, vagy valamit. Azért kérdezem
2010. nov. 2. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
nagyobb, mint a sima mávos, de össze lehet hajtani, attól még érvényes
2010. nov. 2. 18:15
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. nov. 2. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Hosszú, keskeny a nemzetközi vonatjegy! De általában keménykartonos borítója van, ezért nehéz összehajtani, és nem is célszerű. De van amikor beleteszik egy borítékba, hogy könnyebben elvidd, főleg, ha több jegyet veszel.
2010. nov. 13. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Bár lehet, hogy ennek nincs már keménykartonja, mert újabban egyre több jegyet adnak borító nélkül. Akkor viszont simán összehajtható.
2010. nov. 13. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem a méret a lényeg! :P

Legalábbis ennek a mérete nem lényeg.

Honnan ez a kérdés?

Gondolom, Bécsbe nem táska nélkül vágsz neki. Egy táskánál meg csak nem nagyobb méretű egy jegy. (Nem a legkisebb övtáskára gondoltam, hanem egy hátizsákra például.)

2010. nov. 13. 17:11
 6/6 A kérdező kommentje:
én konkrétan a jegy megvásárlására gondoltam, nem akkor amikor Bécsbe megyek, de már megvan a jegy, megoldottam, köszi:)))
2010. nov. 13. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!