Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Honnan tudom meg, hogy megfele...

Honnan tudom meg, hogy megfelelő méretű a kézipoggyásznak szánt táska? (Wizzair)

Figyelt kérdés
Elvileg 55x40x20 cm a megengedett méret, de ahogy nézem a neten, samsonite meg minden cég táskái, valamelyik méretben eltérnek 2-3 centiben... Ez lehet gáz?
2010. okt. 14. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha több, akkor igen. Akkor poggyásznak minősül és fizethetsz utána nem is keveset.
2010. okt. 14. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Igaz én nem fapadossal mentem, de nekem nem nézték meg hogy mekkora a kézitáskám. De nálam is az volt, hogy átszállással mentem, és a Malévnél 2-3cm-rel kevesebb volt a megengedett méret, mint az American Airlines-nál.

Szóval a lényeg, hogy ha boltban veszel egy kézipoggyásznak készített bőröndöt, akkor az meg fog felelni!

2010. okt. 15. 08:46
 3/6 anonim válasza:
Mikor én utaztam, ránézésre döntöttek el, hogy jó lesz-e.
2010. okt. 16. 14:45
 4/6 anonim válasza:
A kézipoggyászt általában nem veszik olyan komolyan. Nálam eddig még sosem nézték se a méretet, se a súlyt pedig legutoljára 6kg-mal volt nehezebb a kézipoggyászom mint lehetett volna. De a légitársaságtól is függ. A Wizzairnél, ha jól emlékszem van egy fém keret amibe bele kell férnie a táskának, de néha szólnak, hogy rakd bele a keretbe, néha meg nem törődnek vele. Ha nem merev falú a táskád akkor mond azt, hogy bocsi, de kivan tömve a pulcsimmal azért nagy. És probléma megoldva!
2010. okt. 19. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát, velem csekkoltattak már be kézipoggyászt mert nem fért be abba a keret bigyóba. Wizz volt.

Amúgy azt mondják, Ferihegyen nem jellemző hogy ezzel szórakoznának, és nekem is ez volt eddig a tapasztalatom.

2010. okt. 24. 00:45
 6/6 anonim ***** válasza:
én mindíg hátitáskát viszek,és még nem állítottak meg,hogy ellenőrizzék,ohgy megfelelő méretű-e.Álltalában sak azoknak szokták ellenőrizni,akinek nagy válltáskája,vagy kis méretű bőröndje van...
2010. okt. 24. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!