Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mekkora és milyen méretű...

Mekkora és milyen méretű poggyászt lehet felvinni a ryanair gépekre?

Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsit!!! Már olyan kicsi a ketrecük, h sztem be se férnek ezek a kerekesek, max ha nagyon kicsik. Én hátizsákot szoktam vinni, mert könnyű, így több cucc mehet bele mert a súlyt nem a táska adja hanem a cucc, plusz flexibilis és bele tudod taposni a szánalmasan aprócska ketrecükbe. Egy nagyobb hátizsák az ideális, sztem. És én rutinos repülő vok!
2011. júl. 12. 23:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És a feladható poggyásszal mi a helyzet? Vagy nem lehet vinni több cuccot?
2011. júl. 13. 10:12
 3/11 anonim ***** válasza:

De, de nem tudom pontosan hány kg-ot. Azt meg kell nézni olyan 15 lehet kb sztem, de lehet h tévedek. Viszont azt otthon mérd le, merd iszonyú bírságot szabnak ki kilónként.

Párom húga kint élt Írországban, mikor jött haza a reptéren kidobta a cuccai felét, mert olcsóbb volt itthon újra megvenni mint ott kifizetni :)

2011. júl. 13. 11:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Iszonyatosan szemetek ezzel. Én a múltkor rendesen utána jártam, bár még nem utaztam velük, annyira nem is szeretnék. Egyetlen egy kézipoggyászt lehet felvinni, annak kb lehetetlenül pici méretei vannak, olyan táskát kb nem találsz! :D

Feladott poggyásznál, ha 15 kilóra számolsz akkor 20 eurót kell fizetni poggyászonként ha jól emlékszem, ha 20 kilót adsz fel, akkor 30 euró vagy valami hasonló, de arra emlékszem hogy eléggé kiakadtam rajta. Nekem is azt mondták, hogy csak a legszükségesebbeket szabad vinni, tusfürdőt ilyeneket még véletlenül sem, tényleg olcsóbb megvenni mint fizetni érte!

2011. júl. 13. 11:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja és még egy tipp, nem tudom hova mész de ha véletlenül Írországba és nem állsz rosszul anyagilag akkor üres táskával menj és ott vegyél ruhákat, mikor kint voltunk kb 10-15 ezerből komplett minimruhatárat vásároltam. :) DE ha máshova mész akkor nem szóltam.
2011. júl. 13. 14:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Már most tiszta beparáztam. Amúgy Szardíniára megyünk és gondolom elég drágák.
2011. júl. 13. 16:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor viszont meleg lesz, nem? Néhány sort, póló, fürdőruha, hajadat felkontyolod nem kell hajvasaló sem :D Már ha elég hosszú a hajad. Fogkefe, és viszlááát. Na jó laptop és fényképező. Ennyit felvihetsz :D
2011. júl. 13. 16:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem laptopot se, ha nyaralni mentek... Ne vigyél semmi fölöslegeset! Dezodort, tusfürdőt, sampont vesztek kint valami "uniszexet" amit az egész család vagy az útitársad is használhat (nem tudom kivel mész), azon elvagytok, hazafelé kihajítjátok és kész. :)

Érdemes megtudakolni, hogy pl. a szállásnak milyen a felszereltsége! Ha van hajszárító, akkor azt se cipeljétek, hajvasaló is tényleg fölösleges. Csak a legszükségesebbeket vidd.

Nem olyan nehéz beleférni abba a 15 kilóba, nekem egy bazi nagy túrazsákom van, de még testápolóval, naptejjel, tusfürdővel, hálózsákkal egyebekkel együtt sem sikerült 16-7 kilónál többre tele pakolni. (max akkor ha sok sok liter üdítőt is pakoltam bele, de hát nektek arra sem lesz szükségetek) :)

Laptopot is max akkor érdemes vinni, ha nincs ötletetek programokra, ha kötött programos nyaralásra mentek, akkor totál fölösleges, elveszi a kézipoggyász helyét csak.

2011. júl. 13. 17:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a kimerítő válaszokat és ötleteket most már nyugodtabb vagyok.
2011. júl. 14. 12:10
 10/11 anonim válasza:
Ma már nem lesz lehetőségem, de holnap megkérdezem neked a lányomat, Ő a Ryannél cabin crew. Kézipoggyász max. 10 kg lehet, és ennek is vannak paraméterei, hányszor hányas, ezenkívül két poggyász mehet, nagy összegért, egyik 15, másik 20 kg-os lehet....ennek az összegét megkérdezem. Ha elfelejteném írj rám privit.
2011. júl. 16. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!