Mekkora és milyen méretű poggyászt lehet felvinni a ryanair gépekre?
De, de nem tudom pontosan hány kg-ot. Azt meg kell nézni olyan 15 lehet kb sztem, de lehet h tévedek. Viszont azt otthon mérd le, merd iszonyú bírságot szabnak ki kilónként.
Párom húga kint élt Írországban, mikor jött haza a reptéren kidobta a cuccai felét, mert olcsóbb volt itthon újra megvenni mint ott kifizetni :)
Iszonyatosan szemetek ezzel. Én a múltkor rendesen utána jártam, bár még nem utaztam velük, annyira nem is szeretnék. Egyetlen egy kézipoggyászt lehet felvinni, annak kb lehetetlenül pici méretei vannak, olyan táskát kb nem találsz! :D
Feladott poggyásznál, ha 15 kilóra számolsz akkor 20 eurót kell fizetni poggyászonként ha jól emlékszem, ha 20 kilót adsz fel, akkor 30 euró vagy valami hasonló, de arra emlékszem hogy eléggé kiakadtam rajta. Nekem is azt mondták, hogy csak a legszükségesebbeket szabad vinni, tusfürdőt ilyeneket még véletlenül sem, tényleg olcsóbb megvenni mint fizetni érte!
Szerintem laptopot se, ha nyaralni mentek... Ne vigyél semmi fölöslegeset! Dezodort, tusfürdőt, sampont vesztek kint valami "uniszexet" amit az egész család vagy az útitársad is használhat (nem tudom kivel mész), azon elvagytok, hazafelé kihajítjátok és kész. :)
Érdemes megtudakolni, hogy pl. a szállásnak milyen a felszereltsége! Ha van hajszárító, akkor azt se cipeljétek, hajvasaló is tényleg fölösleges. Csak a legszükségesebbeket vidd.
Nem olyan nehéz beleférni abba a 15 kilóba, nekem egy bazi nagy túrazsákom van, de még testápolóval, naptejjel, tusfürdővel, hálózsákkal egyebekkel együtt sem sikerült 16-7 kilónál többre tele pakolni. (max akkor ha sok sok liter üdítőt is pakoltam bele, de hát nektek arra sem lesz szükségetek) :)
Laptopot is max akkor érdemes vinni, ha nincs ötletetek programokra, ha kötött programos nyaralásra mentek, akkor totál fölösleges, elveszi a kézipoggyász helyét csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!