Melyik országba mennétek nyaralni? Mi az ami nektek bevált? Ahová szívesen visszamennétek?
Ajánlom Erdélyt, Szlovéniát mert nagyon gyönyörű hegyek, tájak, falvak, hagyományőrző kultúra sok helyen, és cserébe olcsó (legalábbis Románia igen)
Görögország, Horvátország bármely tengerhez közeli részét ajánlom, bár ott jól fölviszik az árakat turistaszezonban. Isztambul is persze kitűnő választás, de azért annak is vannak hátrányai
Én közeli helyek közül Bulgáriába mennék vissza, mert olcsó, ár-érték arányban szuper volt, még ha a Fekete-tenger nem is a legjobb tenger.
Valamint Ciprus a személyes kedvencem, nem is drága, a tenger is kimondottan kellemes, szép helyek és jó szállások is vannak a reptér (Lárnaka) közelében, fapados repjegyet pedig nagyon olcsón is ki lehet fogni.
Málta is nagyon tetszett, nagyon gyönyörű és egyedi, de inkább városnézős úticél, kulturális látnivalókkal, nem annyira strandolós, ha ti fürdeni szeretnétek főleg, akkor nem ajánlom.
Ami annyira nem jött be, az Horvátország és Törökország, nem azt mondom, hogy rossz élmény, de nekem az ár-érték arány ott volt a legkevésbé kiegyenlített.
Ennél a kettőnél Korfu lényegesen jobban tetszett, de attól sem voltam annyira elájulva, amennyire áradozott néhány ismerősöm, nálam inkább semleges, oda csak akkor mennék vissza szerintem, ha valami nagyon jóárú repjegybe botlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!