Vannak bevált nyaralóhelyeitek?
Figyelt kérdés
Sziasztok az elmúlt évek nem annyira kímélték sajnos, így érettségi után szeretnék egy kicsit világot látni az egyetem megkezdése előtt. Legszívesebben tengerpartra mennék, de a repülést is kipróbálnám, illetve egyedül szeretnék leginkább feltöltődni. Vannak esetleg kedvenc helyeitek, melyeken esetleg együtt is megvalósíthatom a vágyaimat, és nem is eget rengetően drágák?:) köszönöm
18/L
További szép napot!:)
2022. jún. 28. 22:25
1/4 anonim válasza:
Minden évben a hátsó kert.
Kirakom a felfújható medencét,mellé napi 4-5 kőbányai,és hawai van minden nap.
2/4 franciasrac válasza:
Szoktunk Normandiában nyaralni a családommal minden nyáron, tök cuki hely, de neked nagyon messze lenne tehát nem tudom :/
Idén meg Fréjus-be megyünk barátokkal, sosem láttam a Földközi-tengert de nagyon szépnek tűnik, már alig várom 😁
3/4 anonim válasza:
Maldiv szigetek, broa bora, turks and Caicos-szigetek
4/4 anonim válasza:
Nekem az albán tengerpart jött be, még nem brutálisan globalizált és mondjuk Saranda kimondottan hangulatos is. Csak egy a fontos: ha odamész, tényleg szeretned kell utazni is, nemcsak odaérni, hiszen még Tiranából is többórás, aránylag kaotikus út vár az emberre. De ez is része a Balkán bájának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!