Megbízható, bevált utazási irodát tudtok Budapesten?
Olyan írjon,aki elégedett volt az ajánlott irodával,tehát a tapasztalata jó.
Az hogy "olcsóbb egyénileg "stb kommentet nem kérek,mert nem akarok egyénileg menni.
Viszont azt szívesen fogadom,ha figyelmeztettek,hogy melyik irodával NE kössek szerződést.
Málta a cél.
Szia!
Mi azt szoktuk csinálni, hogy a skyscanner-oridánál keressük meg a legjobb repcsijegyet. A te esetedben ez vagy a wizzair vagy a ryanair lesz (az aur malta nevű iroda drága lesz, azt ne is nézd).
Utána megvesszük a jegyet a cég közvetlen oldalán.
A szállást pedig egy másik irodánál fixáljuk le, úgy hívják hogy bookingkom tours - a webvíme booking.com.
Elégedettek vagyink mindegyikkel.
Bár ilyen egyszerű lenne,mint az első írja,egyébként tudom jószándékkal írod,én sem negatívan jegyzem meg,hogy
Nem tudunk angolul,csak magyarul.
Nem érzem magam biztonságban úgy,ha önállóan intézem.
Mi van ha nem találom meg? Mi van ha nem tudom megértetni magam.Nem jó a bankkártyám.,vagy bármi van?
Különösen a hitelkártyás foglalások szörnyűek interneten,nekem olyan nincs.
Sokáig spóroltunk,mire elértem addig,hogy oké már elutazhatunk oda,ezért biztonságosan szeretném,aggódás nélkül.
És én lennék a legboldogabb,ha ezt olcsóbban megtehetnénk ,2felnőtt 1gyerek részére.
Kérdező, vedd észre, hogy a második is palira vett :-)
Sajnos ma már nehéz jó utazási irodát találni, alig néhány cég szervez utakat, a többi csak viszonteladó. Mivel az utazók 80 %-a önállóan szervezi az utazásait.
Ha így érzed magad biztonságban, menj utazási irodával, néhány út után már lesz rutinod és önállóan is mersz utazni. Egy féléves angoltanfolyam kb. elég ahhoz, hogy elboldogulj.
Akik tudtommal szerveznek utakat: Tui, Neckermann, Ibusz, Anubis, Karthágó. Biztos van több is, azokat nem ismerem. Ezek régóta működő irodák.
Mit nem vettem észre? :)
Én nem foglalok önállóan. Az más igen,ha lesz rutin.
Köszönöm a felsorolt irodákat,nálun néztem eddig is,csak pl Neckermann elég fura,hogy ilyen "alacsony áron" juttat el Máltáig,már 300ból 3-an.
Míg máshol ennek kétszerese,háromszorosra ..
Kérdező, ezek magyar oldalak, amiket ajánlunk. Betéti kártyával is fizethetők ... Booking.com, wizzair.hu, stb.
Bocs.
Én is tudom,hogy magyar,hol írtam,hogy nem?
De ezt a fórumot nem ennek részletezésére kezdtem.
Igenis írja,hogy *hitelkártya nélküli foglalás (mellette,hogy hány helyen lehet zárójelbe)
Akkor mégis igazam van ,hogy nem mindenhol fogják engedni .
De az egy dolog,hogy magyar oldal.
De mikor kimegyek nem magyarul fog beyzélni,plusz megtalálni őket..
Egy utazási iroda azért drágább,mert leveszik ezt a terhet s vállamról,én kifizetem . Ennyi.
Akik angolul beszélnek nem látják át,hogy mennyi nehézség adódhat az úton,ha nem tudsz kinyögni egy szót sem.
Ezer ilyen fórumot néztemt,mindenhol erőltetitek ,hogy foglaljanak egyedül,átszámolva nem kerül kevesebbe!
Plusz nem ez a kérdés...
A kérdés,hogy megbízható irodát tudtok -e..?
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!