Hogy írországban letelepedjek, ott tudjak élni mik kellenek?
Milyen papírok, igazolások?
Minden érdekel
23/L
Illetve ki miket hallott? Milyen ott élni?
pedig a 4-esnek igaza van, én ugyanazt mondom!
Írországba élek szóval ha az interneten nem tudsz keresni ide ne gyere mert csak éhen fogsz halni, nemrosszbú mondom.
A többiek már leírtak mindent, nem igazán kedvező a lakáshelyzet, amit látok eddig, szerintem nem is értesz semmihez ami itt hiányszakma szóval szerintem maradj otthon inkább.
Elhiszem ha nem tetszik de ezwú.
a #6-os vagyok, megkérdeztem a feleségemet is mit tudna neked mondani, azt mondta ne foglald itt a helyet ha ennyit nem tudsz megcsinálni 😅😅😅
(#neménmondtam)
Sokan nem tudjak elkepzelni az itteni lakáskrizist, es azt hiszik hogy irigyek vagyunk, vagy féltjük minimalbéres melonkat.
Sokan vakon vágnak bele, es ha pofara esnek, akkor megy a sírás hogy hát nincs kolbászból a kerítés.
A saját érdekedben kérdező érdemes azert 1-2 tanacsot megfogadni, es talpraesettebbnek lenni, mert idekinn nem fogja majd senki a kezed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!