Hotel esetében mekkora az a távolság a tengerparttól ahova már nem foglalsz szobát?
Nekem sem sok egyáltalán, de hozzáteszem, hogy egyik nyaralásom sem csak abból állt, hogy a szállásról a tengerpartra mentem és vissza.
Volt olyan úticél például, ahol inkább a központban foglaltam szállást, mert a többi program miatt azt láttam célszerűbbnek, ha egész nap jövünk-megyünk, a partra meg max. 1x sétáltunk le meg vissza egy nap.
Nálam 3 kategória van:
1) közvetlenül tengerparti
2) gyalogosan el tudsz csattogni papucsban (mondjuk max. 1 km)
3) messzebb van, autózni, buszozni kell.
Ha kifejezetten a strandolás a nyaralás célja, akkor igyekszem 1)-es opciót választani, ha az nagyon drága az adott helyen, akkor 2)-es.
Van egy haverom, akinek 400 méterre van egy apartmanja a tengertől egy felkapott részen. Azt mesélte szamtalanszor előszördult, hogy azért nem vették ki a szobát, mert 400 méter sok volt az illető számára.
Érdekes. Hónapokat laktam nála, de szinte soha nem mentem le a partra, mert a másik irányba voltak jobb kocsmák, és csak 200 méterre :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!