Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Lifestraw kulaccsal lehet...

Lifestraw kulaccsal lehet inni az egyiptomi csapvizet?

Figyelt kérdés
Magába nem ajánlott európai embernek

2023. dec. 15. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem hallottam erről a LifeStraw-ról, ti teszteltétek élesben is? Ha ez tényleg működik, az nagyon jó lenne
2023. dec. 17. 00:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a termékcsalád ectrém körülmények között lévőknek kínál megoldást. Olyanoknak, akik nem jutnak ivóvízhez, és veszélybe kerülne az élete. Pocsolyából, szennyezet kútból, vizeletből stb. nyert vízböl varázdol nagy biztonsággal ihatót.

Nem ilyen turistáskodáshoz készül, de használható így is.

2023. dec. 17. 06:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg turazo hasznalja gond nelkul.
2023. dec. 17. 08:35
 14/16 anonim ***** válasza:
15%

Meglep a sok rettegő.

Az esetek 99%ban nincs gond a csapviz ivassal a legtobb helyen, max kicsit klóros vagy fémes a csapviz ize, es nem az akkut megbetegedesekkel van a gond.

Mondom ezt ugy hogy tobb mint 30 EUn kivuli, eleg extrem orszagban voltam, és éltem hónapokat szamos szegenyebb azsiai orszagban, videken is, ittam neha jobb hijan csapvizet, de fogmosas, jegkocka, stb mindenhol volt. Nem kell tulparazni. De egy lifestraw utan vegkepp nem.

2023. dec. 17. 10:17
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
14.-s hagyd mar, ezek ostobak meg eletukben nem voltak kulfoldon.
2023. dec. 17. 18:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
én 28 országban voltam, úgyhogy túlzás azt mondani, hogy még nem voltam külföldön :( tőlem azt isztok amit akartok.
2023. dec. 17. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!