Hova érdemes utazni október végén, november elején?
Mivel úgy tűnik, hosszú lesz az őszi szünet, a párommal elmennénk pihenni 1 hétre. A pihenés most tényleg szó szerinti lenne, allinclusive ellátás, napozás, fürdés, koktélozás. 3 ország jött szóba, Egyiptom, Ciprus és Törökország. Olvastam az időjárásról, a legmelegebb Egyiptomban lenne, Törökorszagban tényleg csak 22-23 fok van ilyenkor?
Milyen tapasztalataitok vannak?
Fürdés szempontjából szerintem abban az időszakban Törökország már kizárt.
Cipruson még éppen lehet esély a csobbanásra, de már ott sincs az a nagy meleg, hogy az ember csak a hűvös vízben pancsoljon egész nap.
Az általad felsoroltak közül Egyiptom lenne a legmegfelelőbb a vízparti punnyadásra, ráadásul ha nem szeretnétek fizetős kirándulásokra menni, akkor ott nagyon mást nem is tudtok csinálni :)
Engem pl sem Ciprus, sem töröko. Nem érdekel
Ciprus helyett ott van Görögország ami sokkal jobb
Törökország meg szörnyű férfiak terén
Követnek az utcán
Egyiptom meg kötelező
Az allinclusive utazásoknál kevés dolog van lejjebb.
De szerintem az utazási irodában, ahol ilyen tróger dolgokra befizethetsz, lesz az eladónak pár ötlete.
Mellesleg én Ciprusra megyek november elején, mert még gumipapucsos idő lesz, december elején pedig a Kanári-szigeteket ajánlom.
All inclusive ellátásra saját magad is befizethetsz egy szállodában, megnyugtatlak.
Aha, elmész Ciprusra novemberben, mikor 10 ezer a Ryanairrel a repjegy a kevésbé felkapott résézre, mert mikor ténylegesen lehet fürdeni, nem engedheted meg magadnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!