Ha csak kézipoggyásszal megyek, amit felviszek a gépre, amellé vihetek egy kicsi női táskát is magammal?
Figyelt kérdés
Ryanairről lenne szó, és megvan a megfelelő 20x25x40-es kis sporttáska szerű, tipikus. E mellett vihetek egy kis női táskát? Vagy szólnak érte? Csak mert a fontos irataim, fülhallgatóm, ilyeneket szeretném abban tartani, illetve ahova megyek ott is célszerű egy kis táska, viszont a táskámba nem tudom hogy belefér e.
Más tapasztalatokra lennék kíváncsi akik nemrégiben utaztak Ryanairrel
2023. febr. 19. 21:58
11/13 anonim válasza:
Hidd el hogy îgy volt. Ha csak kézipogyásszal megy figyelenk arra a biztonsági ellenőrzesnél. Kapun túl már nyilván nem.
12/13 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból írom mostmár hogy a biztonsági ellenőrzésen egyáltalán nem nézték nyilván, mert nem az ő dolguk, a beszállás előtti checkolásnál pedig beraktam a kabátom alá de szerintem ha nem raktam volna se szóltak volna érte, de lehet csak nekem volt szerencsém, de másokat is megfigyeltem és sokan mások is hoztak kis női táskát a kézipoggyász mellé.
2023. febr. 26. 20:46
13/13 anonim válasza:
Érdekes mert nem kitaláltam amit írtam,hanem így történt. Értem én h bárki bármit írhat a neten,de ezzel az erővel tege dia ugyanúgy le lehetne pontozni. Lehetséges hogy csak én fogtam ki egy kötekedőt,aki pont ráért,de hidd el nem szoktam okoskodni olyanban aminben nincs tapasztalatom. Akkor épp ez volt a friss tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!