Hol lehet kapni kicsi búváspalackot?
Nem ajánlom, mert hiába van palackod, ha nem ismered a búvárkodás alapjait, akkor életveszélyes, még akkor is ha teljesen egyértelműnek is néz ki.
Inkább menj el egy olyan búváközpontba, ahol van "túristamerülés". Nagy élmény és biztonságos, fel fogsz jönni, míg ha képzés és gyakorlat nélkül (ráadásul egyedül???) merülsz akkor nem biztos.
Üdv, egy búvár
Azért nem tartod kockázatosnak, mert nem ismered a veszélyeit. 3m mélyről sem biztos, hogy feljössz.
Búvártanfolyam kb. 50.000Ft Budapesten. Kb 2x4 órás tanfolyam, aztán merülés egy medencében, aztán merülés valódi körülmények között.
Ennyit megér, tényleg nagy élmény. Egyedül ne próbáld ki!
Hát de a súlyok és ruha nélkül nem is tudnál lentmaradni 3 méteren fél órát.. Az egy dolog hogy van egy palackod. De én azt nem értem, hogy ha mész ilyen helyre, miért nem fizetsz be egy egy napos hajóútra palackos merüléssel. Mi mindig így szoktunk menni. Ilyen 20 ezer forint körül van Egyiptomban a napos túra. Egyébként meg sznorkelezünk.
De szerintem ha te egyedül minden képesítés nélkül elindulsz a mélynek, ottmaradsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!