Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hol lehet kapni kicsi búváspal...

Hol lehet kapni kicsi búváspalackot?

Figyelt kérdés
Ilyen 30 perc körüli oxigénnel, mint ami a filmekben is lehet látni. Feltéve, hogy lehet ilyet kapni és nem engedélyhez kötött a használata. Gyakorlatilag amivel a part közelében lehet kicsit nézelődni a vízben.
2014. febr. 2. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom, mert hiába van palackod, ha nem ismered a búvárkodás alapjait, akkor életveszélyes, még akkor is ha teljesen egyértelműnek is néz ki.

Inkább menj el egy olyan búváközpontba, ahol van "túristamerülés". Nagy élmény és biztonságos, fel fogsz jönni, míg ha képzés és gyakorlat nélkül (ráadásul egyedül???) merülsz akkor nem biztos.

Üdv, egy búvár

2014. febr. 2. 16:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindenképp szeretnék majd menni, de jelenleg még nincs rá lehetőségem. Ezért gondolkodtam ezen a megoldáson, mivel 2-3 méter mélyben nem gondoltam túl nagy kockázatnak.
2014. febr. 2. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért nem tartod kockázatosnak, mert nem ismered a veszélyeit. 3m mélyről sem biztos, hogy feljössz.

Búvártanfolyam kb. 50.000Ft Budapesten. Kb 2x4 órás tanfolyam, aztán merülés egy medencében, aztán merülés valódi körülmények között.

Ennyit megér, tényleg nagy élmény. Egyedül ne próbáld ki!

2014. febr. 2. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen merülni akarsz, akkor vegyél pipát, szemüveget meg békatalpat. Azzal nem veszélyes, mert nincs benne a sürített levegő a képletben. 2-3m-re simán lehet úgy is merülni.
2014. febr. 2. 19:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem pesten élek, ezért nincs rá egy ideig lehetőségem. Tavaly is pipával próbáltam, csak gondoltam ki kéne próbálni valami tartósabbat. De akkor lehet egyelőre hagyom a dolgot. Köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 2. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát de a súlyok és ruha nélkül nem is tudnál lentmaradni 3 méteren fél órát.. Az egy dolog hogy van egy palackod. De én azt nem értem, hogy ha mész ilyen helyre, miért nem fizetsz be egy egy napos hajóútra palackos merüléssel. Mi mindig így szoktunk menni. Ilyen 20 ezer forint körül van Egyiptomban a napos túra. Egyébként meg sznorkelezünk.

De szerintem ha te egyedül minden képesítés nélkül elindulsz a mélynek, ottmaradsz. :)

2014. febr. 3. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!