Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ha csak kézipoggyásszal...

Ha csak kézipoggyásszal megyek, amit felviszek a gépre, amellé vihetek egy kicsi női táskát is magammal?

Figyelt kérdés

Ryanairről lenne szó, és megvan a megfelelő 20x25x40-es kis sporttáska szerű, tipikus. E mellett vihetek egy kis női táskát? Vagy szólnak érte? Csak mert a fontos irataim, fülhallgatóm, ilyeneket szeretném abban tartani, illetve ahova megyek ott is célszerű egy kis táska, viszont a táskámba nem tudom hogy belefér e.

Más tapasztalatokra lennék kíváncsi akik nemrégiben utaztak Ryanairrel

2023. febr. 19. 21:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A személyzettől függ. Hivatalosan nem viheted fel, de valakit nem érdekel.
2023. febr. 19. 22:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan nem.

Ha a beszállókapunál kérik, akkor be kell tudnod gyömöszölni a hátizsákba.

Valószínűleg nem fognak szólni érte, de sosem lehet tudni.

Esetleg rejtsd a kabátod alá.

2023. febr. 19. 22:58
 3/13 A kérdező kommentje:
Pár éve repültem és vittem kis hátitáskát pluszban és azért se szóltak, csak kíváncsi voltam mostanában szigorúbban veszik e vagy sem
2023. febr. 19. 23:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve még benne volt az alap jegyben is, mikor repültem egy kicsi és egy nagyobbacska táska is, mostmár ezt sem lehet hivatalosan.
2023. febr. 20. 00:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

3

Pár éve mások voltak a szabályok. Most nem vihetsz és komolyan is veszik. Viszont ha elég kicsi és kabát van rajtad csak rakd a kabáton belülre.

2023. febr. 20. 04:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Total lutri. Pont igy utaztam tavaly novemberben mint, amit irsz. Ryannal. Itthon nem volt gond, le se sz*rtak. Visszafele a spanyolok viszont ram szoltak hogy tomjem be a hatizsakomba.. Ahova nyilvan nem fert be, meg szerencse, hogy az utitarsam hatizsakjaba befert.
2023. febr. 21. 11:36
 7/13 anonim ***** válasza:
35%
Kvázi tökmindegy...ha a jegyed egy kezi poggyàszt ír akkor a női kistáska is annak minősül. Lehet szólnak nem. Én is így szoktam menni+övtáska. Kabát alá feleslegesenk tartom rakni,mert nekünk a kapun átmenetel előtt levetették a kabátot. A hátiba a cuccok tetejére berakom a chek in cirkuszig h utána kiveszed vagy a gépen azt már a kutyát nem érdekli.
2023. febr. 21. 15:28
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
"Kabát alá feleslegesenk tartom rakni,mert nekünk a kapun átmenetel előtt levetették a kabátot." A biztonsági ellenőrzésnél nem érdekli őket hány táska van nálad, nem ők ellenőrzik a poggyászok számát, méretét, csak a tartalmát. A gépre természetesen kabátban is felszállhatsz.
2023. febr. 21. 21:33
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
Én ezt úgy oldom meg, hogy a kapunál beleteszem a kis női táskát a kézipoggyászba, utána kiveszem.
2023. febr. 22. 09:23
 10/13 NTBS ***** válasza:
54%
Igen, de lehet, hogy szólnak érte.
2023. febr. 22. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!