Útlevél egy héten belül... tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnapra (12.27.) van időpontom útlevél-ügyintézésre, ugyanis a minap elázott, és olyan országba utaznék egy hét múlva, ahová szükséges az útlevél.
Az lenne a kérdésem, hogy egy héten belül megérkezik-e a kormányhivatalba normál ügyintézés esetén. Gondoltam arra, hogy a soron kívüli eljárást kérek, amikor is 5 napon belül érkezik meg, de az sok pénz, és lévén, hogy diák vagyok, minél jobban szeretnék takarékoskodni.
Megköszönöm az építő válaszokat! És boldog karácsonyt mindenkinek! :)
2022. dec. 26. 08:53
11/11 A kérdező kommentje:
Fizettem soron kívüli eljárásért, és, bár 5 napos elvileg az eljárás, 2 nap múlva meg is érkezett az útlevél a vidéki kormányhivatalba.
Köszönöm sok-sok segítséget! ;)
2023. jan. 5. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!