Hollandiába, repülővel, útlevél nélkül igazolvánnyal, lehet utazni? Lejárt az útlevelem, időm.
Az utazásig, és tekintettel az ünnepekre, sajnos nem lesz lehetőségem csináltatni.
Viszont édesanyám szerint, lehet igazolvánnyal is Hollandiába utazni, útlevél nélkül is. Ez igaz ? Utazott már így valaki ebbe az országba ?
Nem akarlak zrikálni, de hol élsz?
Magyarország EU-s állam, Hollandia is, akkor utazol, amikor akarsz, egy személyi elég hozzá.
Jó utat!
Igen, a személyi elég, áprilisban voltam, Easyjet légitársasággal Amszerdamban.
Hivatalos szöveg:
Hollandia területére a magyar állampolgárok kizárólag érvényes útlevél vagy kártya típusú állandó személyi igazolvány birtokában utazhatnak be. A holland hatóságok a régi típusú személyi igazolványt és az ideiglenes, kártya formátumú személyi igazolványt nem fogadják el, függetlenül attól, hogy a beutazás turista vagy munkavállalási céllal történik.
Forrás: [link]
Nem értem, miért szükséges és elfogadott, illetve normális dolog az, hogy lehurrogunk másokat, pusztán azért, mert nem tud, vagy nem ismer valamit ! Egy 18 éves, fiatal lány/nő vagyok, akinek életében most először adatott meg az, hogy repülőre száljon ! Úgyhogy szerintem teljesen érthető...
Ez egy direkt arra a célra kialakított oldal, ahol az emberek, feltehetik a kérdéseiket ! Nagyon kérek minden kedves kommentelőt, hogy ha érdemben, tisztességesen képtelen kommunikálni, ne írjon semmit !
Szerinted olyan h-ü-ly-e vagyok, hogy nem vagyok tisztába azzal a ténnyel, hogy az európai unió részei vagyunk ?
Ne süllyedj ennyire melyre, mert ezzel nem engem alázol meg, hanem magadat jaratod le, ugyanis buta-értelmezni képtelen és vitaképes emberre vall, amit írsz te is, és az utolsó válaszoló is.
Nyilván ezt tudom, azonban azzal nem voltam tisztába, hogy a puszta igazolványom is elegendő, egy hollandi utazáshoz ! Szégyen, vagy nem, akkor is így van, és szerintem sok magasabb életkorban lévő ember is van is és volt is így, hogy nem tudta !
Mint mondtam, ez lesz az első repülő utam, így nyilván ez nagyban hozzájárult ehhez. De ha valami nem tetszik, kérlek ne írj és vedd figyelembe a GyK szabályzatát !
Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!