Útlevél készítésnél mire kell figyelni?
Én úgy hallottam szmokingba kell fotózkodni, meg cilinderbe.
És még arra kell figyelni, hogy a fotózásnál ne lógjon ki fika az orrodból.
Te jó isten! Vajon mi járhat annak az embernek a fejében, aki ilyen kérdést szül?
"Esetleg annyi, hogy ha bőrhibáid vannak, akkor alapozó, ha nem akarod 10 évig azt a képet nézni"
Komolyan, te hányszor nézegeted egy átlagos napon a passt vagy a szig-et?
Egyedül a rendőr, határőr nézi, de az sem azért, mert gyönyörködni akar a látványodban, hanem mert össze kell vetnie a fejjel ami vele szemben van.
Bőrhibát, szeplőt, heget, ami alapból is rajtad van, eszed ágába se jusson kimaszkírozni. Az csak kétséget szül egy ellenőrzés során, hogy biztos azonos vagy-e a képen szereplő személlyel?
Hülyeségeket ne tanácsoljunk már légyszi.
8
Nem, arra gondoltam, hanem ha pl. full ragya valaki. Én pl. nem csináltam semmit, azt gondoltam úgyse fog annyira látszani, de azok a fények jobban kihozták, mint amennyire gáz a valóságban. Nem sokan nézik utána, de ugyanakkor nem is lett volna nagy fáradtság tenni valamit.
Nekem is ragyás volt anno az összes igazolványképem, de őszintén, szerinted ez érdekel bárkit is, milyen szép valaki rajta?
Vagy te minden nap azzal indítasz, hogy megcsodálod az fényképed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!