Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Kérlek adjatok tanácsot. Nem...

Kérlek adjatok tanácsot. Nem szeretnék túl meggondolatlan lenni. (? )

Figyelt kérdés

19 éves vagyok a barátom is ennyi,vágyálmom Jamaica,mindent megtennék,hogy elmehessek oda.

És felajánlotta a barátom,hogy vágjunk bele életünk utazásába és menjünk el oda nyáron 1 hónapra,de ezzel van egy nagyobbacska gond.Hogy ő össze tudja szedni a pénzt a jegyekre kb 300 ezer,ha nem több.Viszont a szállásra már nincs pénzünk,enni valót tudunk venni meg ilyenek,de ilyen hosszú időre nincs pénzünk,sőt rövidebbre sem nagyon.Úgy tervezzük hogy elmegyünk és a parton,parkban hegyekben alszunk "vadon",nem nem ott ahol észrevehetnek meg ilyenek.És pár naponta tovább állunk egy másik helyre.Minimálisan vinnénk magunkkal ruhát meg mindent..

Na szóval ez nagyon rossz ötlet,van még valaki rajtunk kivül aki megtenné?

Köszönöm a válaszokat,azért irtam ide,mert itt több az "idősebb" ember,aki normális tanácsot tud adni

2010. szept. 30. 00:38
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
úgy értem csak szállásra nem lenne pénzünk,de ennivalóra meg jegyekre igen.
2010. szept. 30. 00:39
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

:) Én "idősebb" vagyok, egész pontosan egy 37 éves anyuka. Amennyiben jól tudtok angolul, akkor minden további belevágnék! Mi általában úgy megyünk nyaralni mindenhova, hogy szállást nem foglalunk, hanem helyben keresünk, úgy sokkal izgalmasabb, ja és mindig jó szállásokat fogtunk ki.

Ha visztek egy sátrat, és lazák vagytok (folyóban fürdés, stb.) akkor nyugodtan vágjatok bele ebbe a nagy kalandba :)

Az angolt csak azért mondtam, ha netán valami gondotok adódna, rendőrrel, stb. stb... azért ne kerüljetek kellemetlen szituba.

2010. szept. 30. 00:43
 3/23 A kérdező kommentje:

igen az angol megy:D

kicsi sátrat viszünk,folyóban fürdés is oké kb igy is tervezzük,csak nem tudom lehet valami nagyon nem számitunk bele.

2010. szept. 30. 00:45
 4/23 anonim válasza:
100%

Teljesen egyetértek az előttem szólóval.

Vágjatok bele !

Nem fogod megbánni.

Big adventure ...

2010. szept. 30. 00:46
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Második, köszönöm, hogy egyetértettél velem. :)

Ami lehet váratlan dolog esetleg, hogy mindig legyen valaki, akit felhívhattok (akár itthon is), ha nem várt dolog történne veletek.. akár lehet ez egy baleset is, bokaficam, kórház, stb... Az angol miatt ugye nem kell aggódni, de ha pénz kell mondjuk az orvosra, vagy akármi, akkor legyen aki tudja, hol vagytok, és hogy lehet nektek pénzt kijuttatni. Más hirtelen nem jut eszembe, Jamaica jó hely, nem fog veletek semmi rossz történni, de egy vészforgatókönyv azért kell (akkor is, ha van pénze az embernek) :) Jó utat! :)

2010. szept. 30. 00:51
 6/23 anonim ***** válasza:
42%
Szegénykém. Neked meg mi bajod van itt az éjszaka közepén? Elhagyott a párod? Igyál egy jó meleg teát, és relaxálj, különben fölrobban az a picike agyad.
2010. szept. 30. 00:54
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Még az jutott eszembe hirtelen, hogy az OEP-nél a betegbiztosítási kártyára kérdezz rá, illetve arra, hogy ott hogy tudnád magad bebiztosítani. Más akadály sztem tényleg nem állhat utatokba. :)
2010. szept. 30. 00:56
 8/23 anonim válasza:
22%
Ha ez most nekem szólt akkor biztassa csak nyugodtan az idős bagázs a fiatalt egy jo nagy hülyeségre...Én aztán lesz@rom.Amugy rád meg a f@szom se kiváncsi kérdés volt és válaszoltam ennyi.
2010. szept. 30. 00:57
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nyugi már, mit vagy ideges? Nem is ideges, inkább frusztrált. De szívesen beajánlalak egy jónevű pszichológushoz, és kibeszélheted magadból a bánatodat, mert látom, nagyon nyomaszt valami... :)

Saját tapasztalatomból írom, hogy vágjanak bele, mi mindig így utazunk! És kapaszkodj meg, már arab országban is voltunk így. Két éjjelt bérelt autóban aludtunk, mert nem találtunk a sivatag közelében szállást, és ránkestelesett kétszer is.

Az élet egy nagy kaland. Aki nem tud ezzel mit kezdeni, az savanyodjon otthon, siránkozzon, és irigykedjen, mint te.

2010. szept. 30. 01:00
 10/23 anonim ***** válasza:
67%
Jó éjt Kérdező, megyek aludni, mert reggel suli a skacoknak! :) Majd írd meg azért, hogy döntöttetek.
2010. szept. 30. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!