Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hova érdemesebb városnézére...

Hova érdemesebb városnézére menni?

Figyelt kérdés
Október-november körül mennénk egy hetes városnézésre, Isztambul, Jeruzsálem, Kairó merült fel. Illetve télen, januárban elmennénk Európában is valahova. Itt Prágára, Párizsra, Bécsre, Rómára, Berlinre gondoltunk. Aki járt már ezen városok egyikében, legyen kedves válaszolni! Előre is köszönjük!

2022. júl. 29. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Ebben az időszakban mennyire jól járnál ha a szobádból google street view segítségével túráznál az adott városokban.

Rengeteg pénzt takarítanál meg, utána a youtube segítségével videót is nézel hozzá és teljes lesz az élmény.

2022. júl. 29. 16:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az európaiak közül az összesbe érdemes, szép fokozatosan el is kell. Tök mindegy, melyikkel kezded. Ha egyikben se voltál, akkor szerintem Párizs legyen az első. Kérdés persze, hogy télen, esetleg hóban, lombtalan fák közt ezek mennyire barátságosak. Bécsben a karácsonyi vásár híres. A másik 3 is olyan, hogy bármelyiket érdemes, nektek kell eldöntenetek, melyik kultúra érdekel a legjobban.
2022. júl. 29. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én, az időszakokat inkább felcserélném a megnevezett városokkal, ha csak ezek a lehetőségek! Én inkább tőlünk északabbra kora tavasszal, kora ősszel vagy nyáron szoktam menni. Az első opció még jó választás lenne, de a második Róma kivételével elég "fázós" kirándulásra van esély! Ezt is tanácsos figyelembe venni. Nekem Isztambul és Róma a választásom! : )
2022. júl. 30. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Kora tavasz helyett, késő tavaszt akartam írni. ; )
2022. júl. 30. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Isztambulba menjetek, egy hét alatt a legfontosabb látnivalókat be lehet járni, ha ügyesek vagytok.
2022. okt. 2. 17:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!