Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mik a teendők ha ki szeretnék...

Mik a teendők ha ki szeretnék költözni a z USA-ba és dolgozni?

Figyelt kérdés

Első sorban leszögezem csakis olyan válasz érdekel ami konkrét információkat tartalmaz ez ügyben azt nem kell le írnod hogy erre csekély esélyem van mert tudom.

pár ismerősöm ezzel az egyéves vizummal babysitter-kednek. Én is utána néztem ezeknek és tetszik viszont ha lehetne én inkább rendesen dolgoznék ott.

Viszonylag elég fiatal vagyok ehhez (21) de már 18 éves korom óta dolgozom, legtöbbet mosogattam azután pincérkedtem, voltam recepcios még gyári munkás is, jelenleg hajon vagyok és újra mosogatok, különösebb szakmám nincs most márciusban tervezem megcsinálni a matróz vizsgát.

angolul nagyon jól beszélek franciául is tudok egy kicsit.

Nagyon hálás lennék ha valaki elmesélné hogy működik ez az egész vízumok stb.

2022. márc. 1. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Ne etessétek. Csak a szokásos troll.
2022. márc. 2. 04:38
 12/15 anonim ***** válasza:

10: azért nem találtál infót, mert NINCS ilyen lehetőség! Konkrétan sehol nem fogják neked leírni úgy, hogy NEM MEHETSZ,HA....

A meglévő információkban - implicite - benne van, hogy nem mehetsz szakképzettség és munkaadói szponzor kötelezettségvállalása nélkül.

Egyértleműen!

2022. márc. 2. 09:20
 13/15 A kérdező kommentje:

Értem, akkor keresek más opciót.

Nem vagyok troll... Tényleg az lenne a célom hogy ott éljek, csak nyilván nem fogok megcsinálni egy olyan szakmát vagy tanulni még 4-evet egyetemen amihez semmi közöm.

2022. márc. 2. 10:10
 14/15 anonim ***** válasza:

13: de azt ugye fel tudod mérni, hogy itthon mennyit ér a "magyarul jól tudok" "képzettség".

Tényleg teljesen hitelesen leírták, hogy mennyire semmi esélyed. Ezen nem kell megsértődni, hanem felmérni a reális lehetőségeidet, és azon a "szinten" keresgélni magadnak állást. De mégiscsak az lenne a legjobb, ha valami szakképzettséget szereznél legelőször.

2022. márc. 2. 10:43
 15/15 anonim ***** válasza:

A leirtek alapjan semmi olyan kepesitesed nincs amevel komoly eselyed lenne.

Jelentkezz a zoldkartya lottora es ha szerencsed van akkor kijutsz. Ismerek itt kint olyat akit elso evben kihuztak es olyat is aki tobb mint 10 evig probalkozott mire nyert a zoldkartya lotton.

2022. márc. 4. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!