Mik a teendők ha ki szeretnék költözni a z USA-ba és dolgozni?
Első sorban leszögezem csakis olyan válasz érdekel ami konkrét információkat tartalmaz ez ügyben azt nem kell le írnod hogy erre csekély esélyem van mert tudom.
pár ismerősöm ezzel az egyéves vizummal babysitter-kednek. Én is utána néztem ezeknek és tetszik viszont ha lehetne én inkább rendesen dolgoznék ott.
Viszonylag elég fiatal vagyok ehhez (21) de már 18 éves korom óta dolgozom, legtöbbet mosogattam azután pincérkedtem, voltam recepcios még gyári munkás is, jelenleg hajon vagyok és újra mosogatok, különösebb szakmám nincs most márciusban tervezem megcsinálni a matróz vizsgát.
angolul nagyon jól beszélek franciául is tudok egy kicsit.
Nagyon hálás lennék ha valaki elmesélné hogy működik ez az egész vízumok stb.
Végezz el egy orvosi egyetemet, vagy minimum gépész-, villamosmérnökit.
Pincérnek, meg mosogatónak végtelen%, hogy nem vesznek fel.
1
A legjobb lenne az orvost és mellé gépész meg villamosmérnökit.
Fogorvosként én is szemeztem USA-val, viszont csak úgy mehetnék, ha pár évet eltöltenék egy amerikai egyetemen fogorvosi karon (államonként változó, hogy mennyit), majd egy különbözeti vizsgát tennék, meg még egy csomó más papírmunkán átkínlódnám magamat.
Általános orvosoknak nem tudom könnyebb-e a dolog.
7: a #3 linkelte neked a hivatalos információkat!
Itt nem jártasság kell, hanem végigolvasni, hogy megfelelsz-e azoknak a követelményeknek.
Meglátod, majd jönnek ide tutimegmondók, hogy ők ESTA-val kimentek, és 15 évig háborítatlanul éltek mint Marci hevesen...
De tanácsolom, hogy ne ezeknek higgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!