Szerintetek van esély arra, hogy az oltatlanoknak újra ugyanolyan jogaik legyenek utazni mint az oltottaknak?
2 éve nem voltam nyaralni. Az emberi élet rövid, élményekben gazdagon kell élni nem a 4 fal között vagy a munkába rohadni, ahogy egyesek ezt gondolják.
Van esély arra, hogy az oltatlanok is nyaralhatnak még egyet a következő 10 évben?
Csak finoman jelezném, hogy a vírus mindenkit veszélyeztet (igaz, eltérő mértékben).
Nagyon szép, elfogulatlan leírás. Mondjuk az oltásokat tesztelték, és nem génterápiás eljárások. Ráadásul ha nem tetszik az mRNS oltás, akkor használhatsz vírusvektoroltást, ha meg az sem tetszik, akkor használhatod a 100 éves technológián alapuló inaktivált vírus oltást (Sinopharm). Szóval megint egy gyönyörű hazguság arról, hogy csak mRNS alapú oltást lehet hazsnálni.
"amelyben még ma a technológia feltalálója sem bízik!!??"
Nem elvitatva Malone érdemeit a technológia kifejlesztésében, ő 30 éve foglalkozott az mRNS technológiával, egy egész pöttyet az első mRNS vakcinák kifejlesztése előtt. Egy csöppet túlzás a technológia feltálálójának hívni. (De azért szép, hogy gondosan igyekszel megfeletkezni - többek között - Karikó Katalin érdemiről.)
Amúgy továbbra is nagyon várom, Malone milyen kísérleti eredményekkel támasztja alá az állításait. Mert sajnos ilyenekről nem tudok.
"Mert mi van ha a többség egyszerűen nem akar megmentve lenni"
Nagyon remélem, hogy a többség, ha már a saját érdekében nem, legalább a többi ember érdekében hajlandó beoltani magát...
4: "persze az orvosi okokon kívül politikai okok is közrejátszhatnak."
Milyen politikai előnyt kovácsol abból melyik párt vagy politikus, hogy te beolttatod magad vagy sem?
Már a WHO se ajánlja az ismétlő oltásokat..
Azért felesleges az oltás, mert múltkor 2 napig együtt ültem egy 3x oltott ismerősömmel face to face, sőt kezemet fogdosta stb, mire ő rosszul lett a 2. nap, estére kiderült hogy covidos. Én oltatlan vagyok, nem kaptam el. Ők a családban 1 hónapra kidőltek.
Na ezért nem oltatok, mert az összes oltott ismim elkapta kb és kidőltek vele hetekre.
Milyen politikai okok? Pl a szabadságjogok korlátozása, terror stb
"oltatlan vagyok, nem kaptam el"
Nem kötelező az oltatlanoknak hülyének is lenni.
Létezik szerencse, és természetes immunitás is.
De ugye minden változatra külön...
volt már olyan eset, amikor valaki sikeresen átesett az első fertőzésen, nem is volt túl rosszul.
Aztán a másodikba belehalt.
35
Igen te meg azt kéred, hogy egy ember se higgyen a saját szemének, saját tapasztalataira hányjon fittyet és vakon hallgasson az "okosokra" ugye?
Ez volt kb. a diktatúráknak is a receptje.
34
Mass Formation Psychosis.
És ne a guglin keress rá, hanem pld duckduckgo-n.
Köszi.
Lassan 3 éve megy és nem haltam bele.
Ennyi erővel kocsiba se ülj, vonatra se, buszra se, repülőre se, ne sportolj, ne dolgozz.
Haltak már meg emberek munkahelyi, sportbalesetben is..
"Igen te meg azt kéred, hogy egy ember se higgyen a saját szemének, saját tapasztalataira hányjon fittyet és vakon hallgasson az "okosokra" ugye?"
Vagy inkább azt, hogy ne egyetlen saját tapasztalat alapján akarjon okoskodni, amikor százmilliós tapasztalat meg pont ellene szól.
Ez ugyanaz az ostoba gondolkodásmód, mint amikor valaki bőszen kardoskodik amellett, hogy az alkoholizmusban semmi káros nincsen, hiszen neki is volt egy rokona, aki egész életében ivott, mégis száz évig élt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!