Sürgősen kéne valami megoldás, bővebben lent?!
Üdv! Lenne egy nagyon nagy gondom! Az lenne a problémám, hogy a sulim eléggé szar a tájékoztatásokban és csak most értesítettek minket arról hogy Szlovákiába megyünk. Igen ám, de azt sem mondták hogy ezen a héten pénteken megyünk. Na eddig nem is lenne annyira nagy baj, de az útlevelem lejárt 2 hónapja (el nem tudjátok képzelni milyen mérges voltam) és személyim sincs még -.- ...
Na de most nem tudom hogy mit tegyek, nagy baj lenne ha elvinném a lejártat? Egy rokont is kérdeztünk aki az okmányirodában dolgozik, ő tudna minket holnap fogadni, de sürgősségivel is lehet hogy csak jövő hétre jönne meg Budapestről ide Miskolcra. Valaki még azt is mondta hogy a határnál nincsenek is, csak a másik országban kérik az útlevelet/személyit. És ha elviszem a 2 hónapja lejárt útlevelemet akkor megbüntetnek, vagy visszafordítanak minket (azt nem élném túl és mehetnék másik suliba).
Nincs baj, amíg nincs baj..
Én biztos, hogy nem mennék ki - pláne a szlovákokhoz - iratok nélkül. És a kísérő tanár is felelőtlen, ha így elvisz magával.
Személyi vagy útlevél, a diák nem jó (nem szívesen kerülnék én se iratok nélkül egy szlovák rendőrségre a tanárod meg nem normálisí)
Ha a rokonod meg tudja csinálni miért nem jösz fel érte Pestre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!