Hogy érdemes Bécsbe utazni ha elsődleges szempont hogy legyen olyan wifi aminek a segitsésével egy laptoprol be tudok lépni az otthoni gépembe s azon dolgozni?
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 10:18
31/40 anonim válasza:
A vonaton akarja megkeresni rá a pénzt. Vissza már különrepülővel jön.
33/40 A kérdező kommentje:
"29: én sem értem, hogy minek megy az külföldre, akinek még egy mobilnet előfizetésre sincs lóvéja.... :)))))" Pedig egyszerű: pénzért. Én meg azt nem értem ami nálatok van. Nagy arc, kis ész. Igaz sok észt nem arc hanem maga a fej méretéből szoktak következtetni, de még az se azon múlik.
2021. júl. 14. 12:42
34/40 A kérdező kommentje:
Amúgy alapvető logikai tévedésben éltek, aki nem költ el 4000 Ft-okat mobilnetre, annak lesz pénze, nem pedig nem lesz.
2021. júl. 14. 12:45
35/40 anonim válasza:
bakker, havi négyezerből leszel vagyonos...???
OMG! :-DDD
36/40 A kérdező kommentje:
nem mindenki csak vonaton dolgozik mint te, nem mindenki havonta egyszer megy csak vonattal mint te, és nem mindenki csak a neten sporol mint te, s nem mindenki csak havi 4 ezret keres mint te, igy van akinek másbol is lesz pénze.
2021. júl. 14. 13:46
37/40 anonim válasza:
Hát itt pedig pont te fogtechnikuskodsz havi négyezer miatt...
Inkább sz.rrágó módon wifi-vadász akarsz lenni... :_D
38/40 A kérdező kommentje:
Viszont te vagy az aki el se tudod képzelni mindazt amit leirtam. Csak kizárolag vonaton végzett munkát tudsz elképzelni azt is csak havonta egyszer.
2021. júl. 14. 13:51
39/40 anonim válasza:
Kerdezo a troll. Ha igaz lenne, online poharmoso.
40/40 A kérdező kommentje:
Nem az a troll aki egy kérdésre értelmes választ is kap a trollok között. De kb erre is számítottam ismerem ezt a helyet, trollok hazája de válasz is előfordul gyakran, most is volt.
2021. júl. 14. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!