Hogy érdemes Bécsbe utazni ha elsődleges szempont hogy legyen olyan wifi aminek a segitsésével egy laptoprol be tudok lépni az otthoni gépembe s azon dolgozni?
"Éjjel az üres vonaton jól ment."
Na ez pl. egy kifejezetten hasznos válaszrész volt!!!
Tehát éjjel érdemes utazni, és vonaton, ha ez a fő szempont.
Kis csillag itt legfőképpen te vagy a troll.
Utazás közben van szükséged netre, vagy Bécsben?
Buszokon, vonatokon szokott lenni Wi-fi, de nem mindegyiken.
És olyan kapacitás egyiken sincs, amelyik folyamatosan olyan sávszélességet tudna biztosítani, mint mondjuk ami otthon van neked.
Pl. a vonatokon nem tudom van-e változás, de tapasztaltam, hogy egyes oldalak eleve tiltólistán vannak, mert nagy az erőforrásigényük. Pl. képekkel teletűzdelt bulvár portálok.
Ha mondjuk filmet néznél online, az gyakorlatilag esélytelen.
9: te vagy az agresszív kismalac...???
Leírtam, hogy az osztrák szakaszon tutira használható.
Na jó, innentől fogva oldd meg magadnak!
Vagy ne utazz Bécsbe, ha ennek a piti információnak se tudsz utánanézni egyedül a neten...
"Hogy érdemes Bécsbe utazni " jaj nekem. Biztos az utazás módjától függ hogy lesz a Bécsben netem. És még én vagyok a troll...
"Ha mondjuk filmet néznél online, az gyakorlatilag esélytelen." le van irva a kérdésben egyértelmuen mit tennék online, csak ugye a troll lényege hogy nem olvassa el az egész kérdést amire válaszol, csak az első felét olvassa el.
De a választ megkaptam, mert az viszont esélyes hogy lesz legalább egyvalaki aki nem troll. És be is jött.
"Vagy ne utazz Bécsbe, ha ennek a piti információnak se tudsz utánanézni egyedül a neten..."
Ujabb troll. Az nincs fent a neten hogy használható e a wifi vagy sem, csak az van fent hogy elvileg van e vagy nem. Ezenkivul ha nem vetted volna észre ép ebben nézek utána a neten. S majdnem egyedul mert rajtam kivul csak egyvalaki van itt aki nem troll, aki válaszolt is. Válasz nélkul teljesen egyedul meg nem lehet utána nézni mert akárhogy is jön a válasz azt elötte valaki leirta. Azt is ami a neten van fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!