Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hogy érdemes Bécsbe utazni ha...

Hogy érdemes Bécsbe utazni ha elsődleges szempont hogy legyen olyan wifi aminek a segitsésével egy laptoprol be tudok lépni az otthoni gépembe s azon dolgozni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 10:18
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
De csak a magyar szakaszon van velem baj? Biztos az is az én hibám, hogy ennyi itt a troll.
2021. júl. 14. 10:54
 12/40 anonim ***** válasza:
Szinte mindenhol van már, de hogy használható is arra nincs garancia. Ugye ez osztott erőforrás, ha sokan használják lassú lesz. Amikor bevezette a máv a wifit az IC-n, tök jó volt, mert max 2-3 laptop lógott rajta. Ma már boldog-boldogtalan ráakaszkodik a telefonjával, így használhatatlan. Lehet szidni, hogy sz@r, de ez nem a rendszer hibája, hanem a wifi technológia ennyit bír. Éjjel az üres vonaton jól ment. Egyszerűen nem arra lett tervezve a technológia, hogy 30 eszköz lóg rajta, hanem hogy 3-4, max 8. És ez nem a szolgáltató hibája.
2021. júl. 14. 10:55
 13/40 anonim ***** válasza:
Egy troll válasz sincs a kérdésed alatt.
2021. júl. 14. 10:58
 14/40 A kérdező kommentje:

"Éjjel az üres vonaton jól ment."

Na ez pl. egy kifejezetten hasznos válaszrész volt!!!

Tehát éjjel érdemes utazni, és vonaton, ha ez a fő szempont.

2021. júl. 14. 10:59
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Kis csillag itt legfőképpen te vagy a troll.

Utazás közben van szükséged netre, vagy Bécsben?

Buszokon, vonatokon szokott lenni Wi-fi, de nem mindegyiken.

És olyan kapacitás egyiken sincs, amelyik folyamatosan olyan sávszélességet tudna biztosítani, mint mondjuk ami otthon van neked.

Pl. a vonatokon nem tudom van-e változás, de tapasztaltam, hogy egyes oldalak eleve tiltólistán vannak, mert nagy az erőforrásigényük. Pl. képekkel teletűzdelt bulvár portálok.

Ha mondjuk filmet néznél online, az gyakorlatilag esélytelen.

2021. júl. 14. 11:00
 16/40 A kérdező kommentje:
csak egy olyan válasz van ami nem troll válasz. nyilván nem az számit troll válasznak ahol ir valaki 1 hasznos sor mellett még rengeteg sort más témában hanem az aki csak más témában ir és terel.
2021. júl. 14. 11:01
 17/40 anonim ***** válasza:

9: te vagy az agresszív kismalac...???

Leírtam, hogy az osztrák szakaszon tutira használható.

2021. júl. 14. 11:01
 18/40 anonim ***** válasza:

Na jó, innentől fogva oldd meg magadnak!

Vagy ne utazz Bécsbe, ha ennek a piti információnak se tudsz utánanézni egyedül a neten...

2021. júl. 14. 11:02
 19/40 A kérdező kommentje:

"Hogy érdemes Bécsbe utazni " jaj nekem. Biztos az utazás módjától függ hogy lesz a Bécsben netem. És még én vagyok a troll...

"Ha mondjuk filmet néznél online, az gyakorlatilag esélytelen." le van irva a kérdésben egyértelmuen mit tennék online, csak ugye a troll lényege hogy nem olvassa el az egész kérdést amire válaszol, csak az első felét olvassa el.

De a választ megkaptam, mert az viszont esélyes hogy lesz legalább egyvalaki aki nem troll. És be is jött.

2021. júl. 14. 11:04
 20/40 A kérdező kommentje:

"Vagy ne utazz Bécsbe, ha ennek a piti információnak se tudsz utánanézni egyedül a neten..."

Ujabb troll. Az nincs fent a neten hogy használható e a wifi vagy sem, csak az van fent hogy elvileg van e vagy nem. Ezenkivul ha nem vetted volna észre ép ebben nézek utána a neten. S majdnem egyedul mert rajtam kivul csak egyvalaki van itt aki nem troll, aki válaszolt is. Válasz nélkul teljesen egyedul meg nem lehet utána nézni mert akárhogy is jön a válasz azt elötte valaki leirta. Azt is ami a neten van fent.

2021. júl. 14. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!