Hogy érdemes Bécsbe utazni ha elsődleges szempont hogy legyen olyan wifi aminek a segitsésével egy laptoprol be tudok lépni az otthoni gépembe s azon dolgozni?
akkor toppantgass tovább, és reagálj minden "troll" kommentre.... :-D
Neked sincs túl sok dolgod.... :-DDDDDD
Olvastam, drága olvastam. Csak illusztrálni szerettem volna, milyen buktatók vannak.
A távoli asztal akkor is lassítja a munkát, ha két egymás mellett lévő gép kapcsolódik, egy szobában.
Az otthoni géped bekapcsolva marad az utazásod alatt?
Tudod, én pl. nagy számításigényű programokkal dolgozom, mint pl. Photoshop (professzionális, nyomda munka, nagy felbontás stb.)
Munka lehet szövegírás is, és sok más egyéb is.
"6/24 A kérdező kommentje:
Csak akkor fizetem ki ha kizárólag trollok válaszolnak. Ha jön valaki aki a kérdésre is tudja a választ akkor nem kell kifizetni."
Én ebből egy kukkot sem értek. Mit fizetsz ki, ha csak trollok válaszolnak?
"Az otthoni géped bekapcsolva marad az utazásod alatt?"
Nem, kikapcsolt gépen szoktam dolgozni.
"Tudod, én pl. nagy számításigényű programokkal dolgozom, mint pl. Photoshop (professzionális, nyomda munka, nagy felbontás stb.)"
Nem ártana kicsit jobban megtanulni az informatikát, hogy tudd ilyen esetben a számítások hol is történnek.
"Mit fizetsz ki, ha csak trollok válaszolnak?"
Netet, hisz akkor nem tudtam volna meg, hogy lesz utközben használható free net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!