Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hogy érdemes Bécsbe utazni ha...

Hogy érdemes Bécsbe utazni ha elsődleges szempont hogy legyen olyan wifi aminek a segitsésével egy laptoprol be tudok lépni az otthoni gépembe s azon dolgozni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 10:18
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Trollalá-trillalá-trollalá.... :-DDD
2021. júl. 14. 11:07
 22/40 A kérdező kommentje:
Csak tudnám hogy miért nem tujátok magatokat értelmesen elfoglalni? Egyetlen egy válasz volt csak hasznos az összes többi csak pótcselekvés.
2021. júl. 14. 11:07
 23/40 anonim ***** válasza:

akkor toppantgass tovább, és reagálj minden "troll" kommentre.... :-D

Neked sincs túl sok dolgod.... :-DDDDDD

2021. júl. 14. 11:09
 24/40 anonim ***** válasza:

Olvastam, drága olvastam. Csak illusztrálni szerettem volna, milyen buktatók vannak.

A távoli asztal akkor is lassítja a munkát, ha két egymás mellett lévő gép kapcsolódik, egy szobában.

Az otthoni géped bekapcsolva marad az utazásod alatt?

Tudod, én pl. nagy számításigényű programokkal dolgozom, mint pl. Photoshop (professzionális, nyomda munka, nagy felbontás stb.)

Munka lehet szövegírás is, és sok más egyéb is.

2021. júl. 14. 11:09
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

"6/24 A kérdező kommentje:

Csak akkor fizetem ki ha kizárólag trollok válaszolnak. Ha jön valaki aki a kérdésre is tudja a választ akkor nem kell kifizetni."

Én ebből egy kukkot sem értek. Mit fizetsz ki, ha csak trollok válaszolnak?

2021. júl. 14. 11:13
 26/40 A kérdező kommentje:
Én azért vagyok itt hogy nézzem van e értelmes válasz egy késöbbi időszak hasznos eltöltéséhez, na de ti, akik nem a kérdésre adtok választ hanem csak unalmatokban trollkodtok itt mert nem tudjátok hasznosan tölteni az időtöket...
2021. júl. 14. 11:16
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Gigliola, én már meg sem próbálom megfejteni... :))))
2021. júl. 14. 11:16
 28/40 A kérdező kommentje:

"Az otthoni géped bekapcsolva marad az utazásod alatt?"

Nem, kikapcsolt gépen szoktam dolgozni.

"Tudod, én pl. nagy számításigényű programokkal dolgozom, mint pl. Photoshop (professzionális, nyomda munka, nagy felbontás stb.)"

Nem ártana kicsit jobban megtanulni az informatikát, hogy tudd ilyen esetben a számítások hol is történnek.

"Mit fizetsz ki, ha csak trollok válaszolnak?"

Netet, hisz akkor nem tudtam volna meg, hogy lesz utközben használható free net.

2021. júl. 14. 11:19
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Kulfoldre utaznal, kozben dolgoznal is es free wifire hajtasz? Te egy csoves ingyenelo vagy, akinek meg egy hasznalhato mobilnetje sincs :)
2021. júl. 14. 12:07
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
29: én sem értem, hogy minek megy az külföldre, akinek még egy mobilnet előfizetésre sincs lóvéja.... :)))))
2021. júl. 14. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!