Kanadába fogunk repülni, és Párizsban szállunk át. A csomagokat automatikusan átrakják a torontói gépre? Már Pesten eldönthetjük, hova szeretnénk ülni a másik gépen?
Figyelt kérdés
Kb 2 óránk lesz átszállni, de most hogy Ferihegy buktázott aggódunk, hogy nem lesz elég időnk. Szerintetek?2010. aug. 7. 17:11
1/4 anonim válasza:
a csomagokat automatikusan átteszik,
de a következő gépre szerintem csak Párizsban tudtok helyet megjelölni
ha nincs semmi extra, akkor bőven elég a 2 óra
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából az új biztonsági dolgok miatt aggódunk,mert ugye Ferihegy nem ment át az ellenőrzésen.
2010. aug. 7. 17:27
3/4 anonim válasza:
A csomag átmegy magától. A biztonsági miatt ne aggódjatok, a párizsi reptér amúgyis úgy van megcsinálva, hogy újra átmennétek az ellenőrzésen. Feltételezem a Charles de Gaulle az, annak a D termináljára mennek Bp-en a gépek, és csak úgy tudsz átmenni a másik terminálba, ha útközben átmész az ellenőrzésen. Jó nagy reptér, de két óra bőven elég ott is, még ha késne a gép akkor is. Volt hogy kb 40 percem volt átszállni, necces volt, de sikerült.
4/4 anonim válasza:
Igen, átteszik, ha egyben van a jegyed, és ha szólsz, hogy szeretnéd végig feladni, de szólnod kell, ha nem szólsz, nem biztos, hogy végig feladják.
Én szálltam át Párizsban úgy, hogy 1,5 órám volt és a lehetö legmesszebbi kapuhoz kellett "futni", hát éppenhogy, de elértem a gépet. Szóval ne aggódj, szerintem elég a 2 óra. Maximum a csomagok miatt lehet aggódni, mert azzal senki sem rohan, hogy áttegye a másik gépbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!