Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hogyan tudnak elmenni az...

Hogyan tudnak elmenni az emberek nyaralni,amikor talán a nyaralási pénzt is felélték már a virus miatt?

Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 08:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan hónap, amikor konkrétan az átlagos megtakarításomnál 400 ezer forinttal tettem többet félre, pont azért mert nem utaztam meg a kajára és szolgáltatásokra is töredéknyi pénz ment el.
2020. jún. 7. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Mint látható, a kép erősen vegyes. De ehhez nem kell koronavírus, anélkül is tudható. Egyre többen egyre kevésbé tudnak elenni. De azért elég széles réteg meg tudja oldani probléma nélkül.
2020. jún. 7. 16:19
 13/17 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én is home office-ban dolgoztam - vagyok is még most is.

Több pénzt tudtam félretenni, mert nem fizettem kondibérletet, buszbérletet, nem mentem el kajálni/kávézni, kirándulni, szórakozni, vásárolgatni, hanem itthon ültem és magamra főztem.

Ettől függetlenül nem tervezek nyáron "nyaralni", év végére akarok nézni valami utat.

2020. jún. 7. 17:26
 14/17 anonim válasza:
100%
A nyaralásra a pénzt már korábban félreraktam úgy,hogy az ne hiányozzon a költségvetésemből, szerencsére így nem érintette a vírus.
2020. jún. 9. 10:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor sehogy.
2020. jún. 16. 15:51
 16/17 anonim ***** válasza:

"Volt olyan hónap, amikor konkrétan az átlagos megtakarításomnál 400 ezer forinttal tettem többet félre"

Tehát átlag havonta megtakarítasz x forintot, most meg x + 400000-et. Elég szép havi fizetésed lehet. :)

2020. jún. 16. 15:52
 17/17 anonim ***** válasza:
90%
@16 Magyországi viszonylatban elég kiemelkedő, de leginkább azért spóroltam ennyit, mert máskor idióta módon szórom a pénzt :D
2020. jún. 16. 18:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!