Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Ezt nem hiszem el! Ilyenkor...

Ezt nem hiszem el! Ilyenkor már semmit nem lehet csinálni, ugye?

Figyelt kérdés
Rohadtul megszívtuk . Készültünk nyaralni Spanyolországba, minden le van foglalva, össze voltunk pakolva, és kiderült hogy az egyik gyerek útlevele le van járva. Ilyen nincs. És személyivel meg nem lehet. Hívtuk a követséget, de nem tudtak segíteni. Nem tudunk már mit tenni, ugye?:( ja és a szép az egészbe, h ez ma történt, ugyanis ma hajnalban indul a gép:((
2010. júl. 29. 14:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A gyerek útlevele amúgy román?
2010. júl. 29. 15:24
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát már sajnos kipakoltunk, lemondtuk a szállást, mindent.. Én így nem merem bevállani, hisz a gyereknek román buletin kéne, vagy magyar állampolgárság
2010. júl. 29. 15:25
 13/20 anonim ***** válasza:

Mármint ami lejárt. De ha ott a magyar személyi ami érvényes, én mindenképp kimennék a reptérre! Ha charterrel mentek még inkább esélyesebb az utazás (ha fapadossal, akkor ott tudnak szőrszált hasogatni).

PRÓBÁLJÁTOK MEG! Veszítenivalótok nincs! Higgy nekem!!!

2010. júl. 29. 15:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Lol, én nem értem az embereket...

"Nem merem bevállalni" -- mert mi lesz, ha kiderül, hogy nem utazhatna? 20 év börtön...?

2010. júl. 29. 15:33
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen, hívtam már a román követséget azt mondták mehetne ha román személyije lenne. De összezavarodtam a lányomnak magyar végleges letelepedése van, tehát nem személyi, csak a férjem azt mondta magyar személyi, de nem ez magyar letelepedés. Felhívtuk ferihegyet, de nem engednék ki a lányomat. :( így jártunk.
2010. júl. 29. 15:43
 16/20 anonim ***** válasza:

Mostmár mondjuk késő, de a központi okmányirodában az igénylés napján legyártják az útlevelet. Igaz a lányod nem magyar állampolgár, így nem igazán tudom, hogy kaphatott volna-e magyar útlevelet.

Én mindenesetre kimentem volna Ferihegyre. Kockáztatni azt kockáztattátok volna, hogy otthon maradtok. Mint ahogy teszitek ezt most is. De meg sem próbáltátok... (Lecsukni nem fognak, ha nem utazhat...)

2010. júl. 29. 15:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát ja, én is.

Én még emlékszem azokra a jó kis bevásárlóutakra Münchenbe meg Bécsbe is a szockó vége felé. Busszal mentünk, aztán persze senki nem akarta levámoltatni, amit vett. Aki egy cipőt vett kint, az felhúzta a lábára a régi helyett. Aki cédéket, az az üléshuzat alá próbálta dugdosni. De erre se volt szükség, mert a sofőr megállt tapogatózni a határ előtt, hogy melyik vámost lehet lefizetni, hogy ne nagyon jöjjenek fel kutakodni. Az első határátkelőn nem volt szerencsénk, így kerültünk. Aztán a másodiknál bejött...

Kiveszett mára minden életrevalóság az emberekből? Könnyen lehet, hogy csak rápillantottak volna arra a nyamvadt útlevélre, hogy EU-s tagállamból van-e, meg nem járt-e le... de lehet, hogy még ezt se.

2010. júl. 29. 16:04
 18/20 anonim ***** válasza:
Tényleg furcsa. Bár nem derült ki, hogy hova mennek, de én Spanyolországba akár autóval is nekiindulnék. Ha a kontinensen túlra, akkor az azért kicsit más, oda nem biztos, hogy elautóznék...
2010. júl. 29. 17:50
 19/20 anonim ***** válasza:
otthonhagytam volna a kölyköt...
2010. júl. 30. 23:03
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ő a gyerekem, nem pedig a kölyköm! Neked lehet, hogy kölykeid vannak, ( már ha vannak.. ). Másrészt nem hagytam vna itthon semmi pénzért és nem is lett volna kire! Mindegy mostmár tárgytalan, tervezzük auguztus végén a nyaralást ugyan ide.

2010. júl. 31. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!