Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van olyan oldal ahol utitársat...

Van olyan oldal ahol utitársat lehet keresni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Nagyon baráti társaság nincs, aki van az párjával utazik jobban. Van esetleg olyan oldal ahol össze lehet ismerkedni olyanokkal, akik hasonló cipőben járnak? Olcsóbb kategóriás kirándulások/nyaralások jöhetnének szóba.
2019. júl. 21. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem tudok én se ilyen oldalakat,de ha leírnád hova utaznál és mikor,lehet hogy itt is találnál valakit.

2019. júl. 21. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem leírhatnád, merre mennél :)

Lehet engem érdekelne.

2019. júl. 21. 11:22
 3/7 anonim ***** válasza:
2019. júl. 21. 12:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Normális nincs. A vándorboy facebook csoport se ér semmit.
2019. júl. 21. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
Neked baratokra van szukseged, nem "utitarsra". Szerinted hogy mukodne, talalsz egy embert (vagy csoportot), akivel abszolut semmi kozos tema nincs, es elmentek valahogy egyutt?! Tudod, milyen feeling, amikor valakivel egy hetre ossze vagy zarva (mert ugye masik szallast nem akarsz kivenni csak magadnak, masik repjegyet detto), es nem birjatok egymast? Szoval felejtsd el az "utitars" keresest, ismerkedj emberekkel, szerezz uj baratokat es majd lesznek, akikkel tudtok szervezni kozos kirandulast is.
2019. júl. 21. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

A vandorboy csoport pedig pont, hogy ér valamit. Már elérte azt a kritikus tömeget, hogy sokféle érdeklődésű és korosztályú ember legyen rajta és az utak elég széles skáláján összejönnek kisebb-nagyobb csoportok. Attól, hogy valakinek a kőbánya-alsóra szervezett útjára nem jelentkeznek fürtökben a fiatal csajok, még nem a rendszer hibája... De ha valóban utitársakat keresel, jó hely. Társ- és "egyéb"keresőnek meg menj az arra specializálódott helyekre.

A hosszabb utak előtt pedig érdemes még itthon találkozni (sörözni, kávézni), felmérni egymást, hogy kibírnátok-e 1 hetet adott esetben összezárva és nem a reptéren kell először találkozni...

2019. júl. 21. 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy sokszor ilyenkor mást/többet is akar az ember és akkor annyi az utazás hangulatának.
2019. júl. 21. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!