Van olyan oldal ahol utitársat lehet keresni?
Szia!
Sajnos nem tudok én se ilyen oldalakat,de ha leírnád hova utaznál és mikor,lehet hogy itt is találnál valakit.
Nekem leírhatnád, merre mennél :)
Lehet engem érdekelne.
A vandorboy csoport pedig pont, hogy ér valamit. Már elérte azt a kritikus tömeget, hogy sokféle érdeklődésű és korosztályú ember legyen rajta és az utak elég széles skáláján összejönnek kisebb-nagyobb csoportok. Attól, hogy valakinek a kőbánya-alsóra szervezett útjára nem jelentkeznek fürtökben a fiatal csajok, még nem a rendszer hibája... De ha valóban utitársakat keresel, jó hely. Társ- és "egyéb"keresőnek meg menj az arra specializálódott helyekre.
A hosszabb utak előtt pedig érdemes még itthon találkozni (sörözni, kávézni), felmérni egymást, hogy kibírnátok-e 1 hetet adott esetben összezárva és nem a reptéren kell először találkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!