Kezdőoldal » Utazás » Európa » Létezik olyan oldal, ahol...

Létezik olyan oldal, ahol találnék "útitársat"? (többi lent)

Figyelt kérdés

Februárban szeretnék Angliába kimenni egy fél évre. Nyelvet tanulni meg persze dolgozni.

Egyenlőre nincs senki aki jönne velem. Olyan oldalt keresek, ahol esetleg vannak még ilyenek mint én is. Tehát, hogy útitársat, lakótársat keresnek.

Előre is köszönöm a segítséget!

2011. nov. 26. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2011. nov. 26. 19:07
 2/3 anonim válasza:
engem is érdekelne, amúgy van már valami konkrét terved? hogy képzeled el a dolgot?
2011. nov. 26. 20:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Én úgy tervezem a dolgot, hogy januárban megszerzem a nyelvvizsgámat. Így megkapom a diplomámat. Aztán kiszeretnék menni, keresni albérletet, intézni bankszámlát stb stb. És keresni valami kulimunkát. (autómosás, mosogatás.. bármi) Ha ezek a dolgok megvannak akkor pedig elkezdek a diplomámmal melót keresni. Ha sikerül és tetszik is az állás, akkor lehet, hogy kint maradok. Ha nem akkor jövök haza és tanulok tovább. :)

Ti is jövőre szeretnétek menni?

2011. nov. 26. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!