Van olyan internetes oldal, ahol fiataloknak lehet találni utitársat vagy valami hasonló módot?
Figyelt kérdés
20 fiú vagyok és szeretnék külföldre utazni. De sajnos a baráti körben senki nem akar jönni. Körbenéztem a neten, hogy hát ha van hasonló ember mint én de csak szinte 30 feletiek vannak (minden tiszteletem az övék) én meg kortársat keresek. Ilyen 17-20 év közötit, aki fiú mert mostanság nem szeretnék szerelmi storiba keveredni vagy bármien félre érthető helyzetbe egy lányal. :)2019. ápr. 15. 03:33
1/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, csak lánnyal.
2/4 D. Brasco válasza:
Annyiszor leirtuk mar hogy a facebook tele van ilyen utitars kereso csoportokkal..........
3/4 anonim válasza:
Ha csak útitársat keresel, nem mindegy a nem és a kor? Bár szerintem barátságnál se számít, de azért itt szó sincs erről. Az ilyen fiataloknak ritkán van pénzük utazgatni, szóval ilyet nehéz lesz. Sokan 26-30 évesen, a gyerek előtt utazgatnak.
4/4 anonim válasza:
www.turatars.com
Beallithatod a korosztalyt
Meg face csoportok ahogy irtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!