Menjek vagy ne menjek?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy ma apummal, a két húgommal és egy barátunkkal lemegyünk Miskolcra, és onnan tovább holnap ki a Tátrába...
Libegőzni is fogunk, 2000 méter magasra...
Autóval megyünk, szóval hosszú lesz az út.
A problémám: ne bírom a hosszú autó utakat, és nem bízom a libegőben. Tudom, az utóbbi hülyeség, de tartok tőle, hogy 20 percig ott legyek rajta...
Szóval, szerintetek menjek vagy sem?
2010. júl. 9. 13:52
1/13 anonim válasza:
Menjél! Én örülnék ha kimozdulnánk már vhova
3/13 anonim válasza:
Hát te tudod a körülményeket, de ha nincs más programod, akkor sztem menj el :) Autóban sokat számít, hogy hol ülsz. Ha elöl ülsz és gyönyörködsz a tájban, akkor észre se veszed és már ott is vagytok. A libegőtől nem kell félni, nagyon nagy élmény :)
4/13 anonim válasza:
Szerintem te dönts el:)
Az előttem szólónak meg annyi, hogy nem fog elölülni:)
És siess, mert apu kevesebb mint 1,5 óra múlva itt van!!!
by: a kérdéskiíró húga
5/13 anonim válasza:
Katha!
Te szoktál elöl ülni? Tudom, hogy jó az, de most az egyszer átengedhetéd a tesónak ;)
6/13 A kérdező kommentje:
Nem! a barát fog elöl ülni, mert egy idős apuval :D
2010. júl. 9. 14:25
7/13 anonim válasza:
Nem, én szoktam a legkevesebbet elölülni. De a tesóm ha elöl ül, és apu 120 felett megy, vagy hirtelen fékez, akkor már mindenbe kapaszkodik:) Bocsi:)
9/13 A kérdező kommentje:
Kösz, másik húgi... Jó testvér vagy
2010. júl. 9. 14:34
10/13 anonim válasza:
:DDDDDD
Ne félj a libegőtől! nagyon biztonságos, tényleg!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!