Érdemes kimenni görögországba (zakyntosz) vagy horvátországba nyaralni?
szeretnék kimenni nyaralni külföldre a tengerpartokhoz és arra vagyok kíváncsi hogy nektek milyen élmény volt horvát vagy görögország?
nektek milyen volt a szálláshely vagy a nyaralás?
és vannak ott migránsok, hogy felfegyverkezzek? :,D
22/L
Szia!
2015-ben Medulinban nyaraltunk. (Isztriai fsz) Nekem a kavicsos part miatt nem tetszett, de akkor láttam életemben először tengert, így hatalmas élmény maradt.
2017-ben voltunk Korfun a párommal. Átúsztunk a Canal d’Amour-on, ami nagyon szép emlék. Ezenkívűl a part finom homokos volt, a víz tiszta, a táj mesés. Imádtam minden egyes percét. Az árusok is kedvesek voltak, a kaja finom volt.
A szálláshely tiszta volt, kényelmes ágyakkal, szép kilátással,de nem sok időt töltöttünk ott :)
2018-ban voltunk a családommal és a párommal Zakynthoson. Nekem kevésbé tetszett, mint Korfu. A part és a víz itt is tiszta volt, viszont az utcák tele voltak szeméttel. A szálláshely ugyanolyan volt, mint Korfun.
Voltunk hajókiránduláson, ahol körbehajóztuk Zakynthost. Az tetszett nagyon.
Idén Kefalóniára megyünk, alig várom!
Migránsok nem voltak. Egy helyen láttam migránsokat, a röszkei határátkelő környékén.
Oda menjél ahova ár arányba jó szállást és utazást találsz.
Mindegyik hely nagyon szép, mindegyik tenger gyönyörü...
Megéri-e azt neked kell tudnod.
Mi imádunk nyaralni, nekünk mindenhova megéri. De pl egyik nap egy jó barátunk megemlítette, hogy nekünk hogy neki a nyaralás csak pénzkidobás... Neki nem érné meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!