Horvátországba vagy Görögországba érdemesebb menni nyaralni?
Attol fugg, hova mesz es mit csinalsz.
Arban egyertelmuen Gorogorszag javara billen a merleg ha a helyi dolgokat nezzuk. Ami dragabb -es hosszabb- az az odaut.
Nekem Horvatorszagban nemely part nagyon zsufoltnak tunt. A tenger mindket helyen tiszta volt eddig akarhol voltam.
Nekem szemely szerint jobban bejott Gorogorszag, tetszett az emberek mentalitasa, az ejszakai elet, stb. Horvatorszagban neha kicsit ugy ereztem magam mintha a Balatonon lennek...
Horvátország néhány óra alatt elérhető, végig kitűnő autópályán!
Görögország is szép, viszont oda eljutni rengeteg idő, sokkalta több pénz, és egy komoly tortúra.
Az ottani őrült közlekedőkről nem is beszélve.
Azt, hogy Görögország sokkal több pénz, kicsit cáfolnám, ugyanis lejutni lehet, hogy több benzin, viszont a szállások és a mindennapi élet olcsóbb, mint Horvátország.
Igen, érdekes a közlekedésük, viszont nagyon toleránsak is más autósokkal szemben, ha úgy adódik, az autóúton, pályán bárhol, ha lassabban megy, mint te simán lehúzódik, és elenged, illetve akárhol lerobbansz, vagy segitség kell, számithatsz rájuk.
(volt, hogy egyszer egy olyan úton hajtottunk át, amin csak egy kocsi fér el hivatalosan - táblát nem láttunk erre vonatkozóan - ám szembe jött egy másik, a kávézóból kijött a görög bácsi, és odébb tette az asztalokat, hogy a járdára felhúzódva elférjünk :) )
Meg kell szokni a görög közlekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!