Ilyen, mint én nem tudja majd élvezni a nyaralást?
Figyelt kérdés
Életemben először, idén nyáron elmegyünk egy tengerpartra nyaralni. Sajnos azonban én nem tudok úszni, hiába felnőtt vagyok. Ettől függetlenül imádom a strandot és a Balatont is, de mindig úgy strandolok, hogy van nálam valami felfújható cucc. Például kisméretű párna, vagy olyan nagy fánk. Ezek például a Balcsin nekem tökéletes kikapcsolódást nyújtanak és így nem pánikolok attól sem hogy nehogy elsüllyedjek. Viszont a barátaim szerint a tengerparton nem látni ilyen dolgokat és ezeket nem fogom tudni bevinni a tengerbe mert egyrészt ott nem szokás ilyeneket használni (max a hotel medencéjében) másrészt meg a hullámzás miatt úgyis felesleges mert túl nagy a hullámzás és ott nem bírok mit kezdeni ezekkel a felfújhatós cuccokkal. Így viszont az eddigi lelkesedésem teljesen lehalt, mert félek hogy nem fogom majd így jól érezni magam a vízben. Mit gondoltok erről? Tényleg csak akkor tudja valaki élvezni a tengert és fürdőzni benne, ha tud úszni? Ezzel a ténnyel, hogy én nem tudok, már nincs mit tenni, ez van.2019. jún. 12. 10:44
11/14 anonim válasza:
Kerdezo ne kenodj el, tok jo lesz meglatod. Apukam elmult 70 es olyan jol uszik mint egy nyeletlen balta, vagyis sehogy. Ez sosem tartotta vissza hogy fiatalabb eveiben Magyarorszag osszes tavat, furdojet, strandjat bejarja es elvezze a vizet.
Kaliforniaban elek, az oceanpart tele van turistakkal es a vizben megannyi felfujhato ize, szoval nem fogsz kilogni a sorbol, ha viszel magaddal vmi segedeszkozt.
12/14 anonim válasza:
En tudok uszni, de nem tul jol, ugyhogy max mellmagassagig megyek be a tengerbe is, de inkabb a szélén lepkézek, nagyon szoktam élvezni igy is.
13/14 anonim válasza:
Vannak nyugodt vizű helyek is és hullámosak is, ott azért nincs annyi felfújható matracos, mert nem praktikus a hullámok miatt, de egy védett öbölben megint más a helyzet. Nem vagyok profi úszó, hamar el is fáradok, de ugyanúgy élveztem eddig minden nyaralásom.
14/14 anonim válasza:
Mielőtt túltoljátok ezt a gumikacsa dolgot ismételten szeretném megjegyezni, hogy Korfu nem arról szól, hogy hol ereszkedsz vízre a gumiklacsáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!