Előfordult már, hogy valami oknál fogva
felbeszakítottál egy nyaralást, vagy utolsó pillanatban
kellett lemondani?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka? Járt visszafizetés/buktál rajta valamit?
Köszi
2019. ápr. 21. 09:36
1/6 anonim válasza:
Mindkettő előfordult már. Amikor le kellett mondani két nappal előtte derült ki, a szállás árát így visszakaptam, a repjegyet buktam mert fapados volt.
Amikor meg kellett szakítani akkor nyilván mindent buktam plusz még haza kellett vergődni ami nem volt túl egyszerű, mert a közeli reptérről csak két átszállással értem volna haza több mint két nap alatt, ami nem fért volna bele, de végül találtam egy közvetlen járatot igaz 300 kilométerrel arrébb, és egy kalandos busz úttal odaértem kb az utolsó pillanatban és nem is volt horror drága.
Mindkét esetben családi okok miatt kellett lemondani/megszakítani.
2019. ápr. 21. 10:20
2/6 anonim válasza:
Igen, betegség miatt nem tudtam elmenni, a repjegyet és a szállást is buktam. Illetve a szállást elajándékoztam rokonnak, így neki csak repjegyet kellett vennie.
2019. ápr. 21. 11:03
3/6 anonim válasza:
Igen. Már minden ki volt fizetve, Görögországban 1 hét. Előző este szembesültem azzal h a barátomnak volt mellettem párhuzamosan valakije. Úgyh szépen maradtam otthon, ő meg ment egyedül. Persze buktam rajta, de inkább minthogy vele mentem volna..
2019. ápr. 21. 12:29
4/6 anonim válasza:
Nem szakítottam meg, mert buktam volna a szállás első éjszakai árát (kb. 10000 Ft), de gyakorlatilag nem tudtam kikelni az ágyból, úgyhogy nem vagyok benne biztos, hogy megérte.
2019. ápr. 21. 13:21
5/6 anonim válasza:
Dolgozói szabadjeggyel utaztunk volna Kubába. Mivel a fizető utasok nyilván prioritást élveztek, nem fért fel az egész család a gépre Madridban (itt szálltunk át) és inkább egy kis madridi városnézés után hazatértünk, majd belföldön nyaraltunk egy jót. A szállásból néhány éjszaka árát buktuk, a kubai reptéri illetékeket visszakaptuk.
2019. ápr. 21. 15:37
6/6 anonim válasza:
A befizetett teljes panziót buktam, mert -külföldön- elütötték a családtagként tartott kutyámat.
Ezért a második nap hazajöttem és itthon eltemettem a kertben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!