Vonattal szeretnék Lengyelországba utazni. Kényelmes, tiszta, jó ötlet?
Figyelt kérdés
Csak olyan írjon, aki már utazott így Lengyelországba, esetleg Csehországba, mert gondolom az hasonló élmény.2019. máj. 21. 21:39
1/5 anonim válasza:
én terveztem Csehországba vonattal utazni a szakmai gyakorlatomra pár éve, de nagyságrendekkel drágább volt mint a busz. persze ha te a vonatozás élménye miatt mennél, akkor ez nem számít :)
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Lengyelországba éjszakaival mentem, hálókocsiban, jó volt, kényelmes, jót aludtam. Hazafelé Csehországból nappal jöttem, az is jó volt, kényelmes volt a vonat, fülkés, de viszonylag modern kocsikkal.
5/5 anonim válasza:
Augusztusban jöttem haza Varsóból vonattal, soha többet. Szörnyen zsúfolt volt, emiatt rettentő kényelmetlen is. Ha legközelebb nem akarok repülni (pl. nagy csomag miatt), maradok a Flixbusnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!